Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΑΡ: Μονόδρομος η αποχώρηση από την κυβέρνηση

    Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας της Δημοκρατικής Αριστεράς μετά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις που οδήγησαν στη συγκρότηση της κυβέρνησης Σαμαρά -Βενιζέλου συνεδρίασε την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013 και αποφάσισε τα παρακάτω:

1)-Ήταν σωστή, αναγκαία και μονόδρομος η αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς απο την κυβέρνηση μετά το κατά πραξικοπηματικό τρόπο κλείσιμο της ΕΡΤ. Η κυβέρνηση Σαμαρά, ενήργησε στη συγκεκριμένη περίπτωση σαν μονοκομματική κυβέρνηση και οχι σαν κυβέρνηση συνεργασίας, αφού αγνόησε τη θέση και την άποψη των δύο άλλων κομμάτων που συναποτελούν την κυβέρνηση..................



2)-Η στάση της Δημ. Αριστεράς στην τελευταία πολιτική κρίση που είχε σαν αφορμή την ΕΡΤ καθημερινά δικαιώνεται από τα γεγονότα. Η κυβέρνηση Σαμαρά -Βενιζέλου συνεχίζει να αιφνιδιάζει την κοινωνία παίρνοντας μέτρα οριζόντια χωρίς μελέτη και αξιολόγηση δομών και προσώπων, χτες για την ΕΡΤ, σήμερα σε βάρος των εκπαιδευτικών και της Δημοτικής  Αστυνομίας.  Ο θεσμός της αυτοδιοίκησης μπαίνει στο στόχαστρο προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εμμονές της Τρόικα για απολύσεις, αδιαφορώντας για την ανάγκη της Αξιολόγησης και της Ποιοτικής Αναβάθμισης-Αναδιοργάνωσης του Δημόσιου τομέα προς όφελος της οικονομίας και της ζωής των πολιτών.

3)-Η Δημ. Αριστερά καταδικάζει αυτή την πολιτική και θα συνεχίσει να λειτουργεί υπεύθυνα. Σύμφωνα με την ιδεολογία της και το πρόγραμμα της θα παλεύει για τον Προοδευτικό Εκσυγχρονισμό της κοινωνίας με σεβασμό προς την Δημοκρατική Νομιμότητα και πάντα ενάντια στην πολιτική της ύφεσης και της ανεργίας που εμπορεύεται από τις λαθεμένες πολιτικές των κυρίαρχων σήμερα κύκλων της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.

ΑΓΡΙΝΙΟ 11/07/2013
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο