Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Στην Ηπειρο το ανθρωποκυνηγητό για τους αλβανούς δραπέτες

       Μετά την Ευρυτανία, τη Φωκίδα και την Αιτωλοακαρνανία οι αστυνομικές δυνάμεις μετακινούνται τώρα στην Ηπειρο ακολουθώντας τα ίχνη των δραπετών, που φέρονται να «γάζωσαν» σήμερα περιπολικό στην Αρτα.
      Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, από τα ξημερώματα σήμερα, Παρασκευή στην Ήπειρο. 
       Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστοι δεν σταμάτησαν σε μπλόκο στην Άρτα και στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν, γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς να τραυματιστεί, ευτυχώς, κανένας αστυνομικός και διέφυγαν...............



        Στη συνέχεια, έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς τα χωριά Λάκκα Σουλίου, όπου η περιοχή είναι δύσβατη. 
      Προς αυτή την κατεύθυνση έχουν μετακινηθεί οι δυνάμεις από την Αιτωλοακαρνανία, ενώ έχουν ενισχυθεί και με δυνάμεις από τα Γιάννενα. 
      Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τους Αλβανούς που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων.
     Με αγροτικό αυτοκίνητο NAVARA κινούνταν, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι άγνωστοι που γάζωσαν, τα ξημερώματα, το περιπολικό σε μπλόκο στην Άρτα και που ενδέχεται να είναι οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. 
     Στη Φιλιππιάδα οι δράστες έκλεψαν ένα ακόμη ΙΧ.
       Στην 'Ηπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης. 
      Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θεωρούν ότι, αν πρόκειται για τους δραπέτες, αυτοί θα επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία, γι αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι αστυνομικές δυνάμεις της Θεσπρωτίας.
           Σημειώνεται ότι ο επαρχιακός δρόμος που ξεκινάει από την περιοχή της Φιλιππιάδας και περνάει από τα χωριά Λάκκας Σουλίου, ακολουθεί διαδρομή σε δύσβατη περιοχή, αλλά οδηγεί στην Παραμυθιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο