Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Παράνομα Παραπήγματα στις Παραλίες του Αστακού


        Ένας Αναγνώστης με επιστολή του και με φωτο στο ΑΣΤΑΚΟS NEWS καταγγέλλει ότι στις παραλίες του Αστακού έχουν ξεφυτρώσει παραπήγματα κάθε λογής και παράνομες κατασκευές. Εδώ να τονίσουμε ότι οι αρχές και ο Δήμος Ξηρομέρου πρέπει να δούνε επιτέλους κατάματα την καταπάτηση δημόσιας γης (όπως και στη Βελά) ένα ζήτημα χαρακτηριστικής παρανομίας και ασυδοσίας που διαιωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια.
   Ο Αναγνώστης γράφει:

      Επισκέφθηκα μια παραλία της περιοχής του Αστακού και οι εικόνες που αντίκρισα ήταν τραγικές. 
     Οι συνημμένες φωτογραφίες που σας αποστέλλω λένε όλα αυτά που θα ήθελα να γράψω για να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου!...............

 
      Ποιος έδωσε την άδεια γι΄αυτήν την απεχθή καταπάτηση ενός καταπληκτικού μέρους, το οποίο μετατράπηκε σε τσαντήρι και σκουπιδότοπο αλλά και γιατί όχι σε μελλοντικά εξοχικά; 
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
ΕΝΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  










7 σχόλια:

  1. Τις προάλλες είχαν Δημοτικό Συμβούλιο και να οι υπογραφάρες και να τα έξοδα παράστασης.. Το πασιφανές που είναι η καταπάτηση της δημόσιας γης και του δικαιώματος των πολιτών για χρήση των παραλιών του Δήμου μας ποιός θα το υπερασπιστεί άραγε!!!
    Φίλε αναγνώστη που ανέβασες τις φώτο έπραξες περίφημα και εσύ επίσης Ξηρόμερο.
    Το καλύτερο όμως θα ήταν να δωθεί η ακριβής τοποθεσία της παραλίας για να πάμε μια βόλτα και εμείς οι ηλίθοι δημότες Ξηρομέρου όταν κατεβούμε απο Αθήνα να τα πάρουμε μπλαστή.
    ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΜΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. <> ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΗ ΣΟΥ ??? ΠΑΛΙ ΑΡΧΕΙΣΕΣ ΚΑΡΑΦΛΑ ??? ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΚΑΡΑΦΛΑ ΣΟΥ ΛΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι γνωστοι αγνωστοι !! αυτοι που αν παει καποιος ξενος η ντοπιος τουριστας να καθησει με το τροχοσπιτο του για διακοπες , τρεχουν αμεσως να του πουνε οτι το σημειο ειναι δικο τους , απεναντιας αν τους ρωτησει καποιος απο την εκει δημοσια αρχη αν ειναι δικο τους αυτο που περιφραξανε και τσιμεντωσανε , το αρνουνται κατηγοριματικα . ποιοι ειναι λοιπον αυτοι που εχουν χτίσει παραλιες και αιγιαλο ? παντος οχι οι επισκεπτες λουωμενοι αλλα ουτε και αυτοι που πανε με τα τροχοσπιτα τους για καποιο διαστημα , και ταυτοχρονα βοηθανε και την τοπικη κοινωνια του αστακου γενικα . αν ηθελε ο δημος θα εβαζε ενα JCB τον χειμωνα και θα ειχε καθαρισει την περιοχη . αλλα το θελει σημαίνει οτι μπορει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΉΣΤΕ ΤΟ ΦΤΩΧΌ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΆ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΈΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η << ΔΥΝΑΜΗ >> ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ.ΕΝΑΣ ΑΜΟΡΦΟΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΑΘΛΟΙΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ!!!!.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΞΑΝΑ ΕΡΘΕΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ....ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΕΙΚΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΤΟ ΤΖΙΠ , ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΑΣΟ ΩΡΑΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ - ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ -ΔΑΣΙΚΗ ΚΛΠ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΜΗ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχουν βρεθεί πολλοί με τίτλους ιδιοκτησίας. Πως προκύπτει αυτό? Υπάρχει πιθανότητα τέτοια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο