Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΑΡ: Απαντητική επιστολή προς τον ιστότοπο agrinioculture για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

    Απαντητική επιστολή προς τον ιστότοπο agrinioculture αναφορικά με την ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

      Είναι ενδιαφέρον το πώς σε μια ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς, όπου οι πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων αναφέρονται και χαρακτηρίζονται με σαφήνεια ως επικίνδυνοι κακοποιοί, εγείρονται από μέρους του συντάκτη του site σας οι “απορίες” που ακολούθησαν την ανακοίνωση. Με τη σειρά μας απορούμε για την κριτική διάθεση αλλά και πρόθεση του εν λόγω σχολιασμού. Προς χάριν δημιουργίας ποιού είδους εντυπώσεων;................



      Ελπίζουμε να γίνεται ευρέως και αυτονόητα αντιληπτό πως η ευχή να μην υπάρξουν θύματα αθώων πολιτών, έγινε σε αντιδιαστολή με την προηγούμενη επιχείρηση που διεξήχθη στην Κορινθία εναντίον των κακοποιών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό χαμό της νεαράς εγκύου, όπως επισημάνθηκε κι από εσάς, αντιφατικά. 
     Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως ως Κόμμα είχαμε βγάλει ανακοίνωση για τον άδικο χαμό και του άτυχου αστυνομικού που “χάθηκε” επιτελώντας το καθήκον του προς την χώρα.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς θα επικοινωνεί όλα τα σημαντικά γεγονότα του Νομού μας παίρνοντας θέση κι εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της για την κοινωνία. Σας ευχαριστούμε για την δημοσίευση, αλλά όχι και για την «αντικειμενικότητα» μετάδοσης της είδησης.

Δημοκρατική Αριστερά

Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο