Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Σε Αστακό και Μεσολόγγι τα ιστιοπλοϊκά σκάφη που συμμετέχουν στη 25η Reggata φιλίας “Appuntamento in Adriatico e Ionio”

          Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη, αποφάσισαν να βάλουν επίσημα στο ημερολόγιο πλοήγησης της φετινής Reggata το λιμάνι του Αστακού (13 Ιουλίου) και του Μεσολογγίου (14 Ιουλίου). Στο Λιμάνι του Αστακού  το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 και ώρα 20.30 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με λαογραφικούς χορούς και γευσιγνωσία τοπικών εδεσμάτων.  

       Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Assonautica Italiana και το Forum των Επιμελητηρίων της Αδριατικής και του Ιονίου διοργανώνουν  τη 25η Reggata  φιλίας “Appuntamento in Adriatico e Ionio.  
     Μετά την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση οι διοργανωτές θέλοντας να ευχαριστήσουν για την εξαιρετική φιλοξενία που επιφύλαξαν οι φορείς και οι πολίτες του Αστακού & της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στα ιστιοπλοϊκά σκάφη, αποφάσισαν να βάλουν επίσημα στο ημερολόγιο πλοήγησης της φετινής Reggata το λιμάνι του Αστακού (13 Ιουλίου) και του Μεσολογγίου (14 Ιουλίου).................



     Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του διήμερου, σε συνεργασία με το Δήμο Μεσολογγίου, το Δήμο Ξηρομέρου, το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας, το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου και Αστακού διοργανώνουμε  στο Λιμάνι του Αστακού  το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 και ώρα 20.30 εκδήλωση με λαογραφικούς χορούς και γευσιγνωσία τοπικών εδεσμάτων  και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 και ώρα 19.00  συνέντευξη τύπου στο χώρο του Λιμενικού Ταμείου, με την επισημοποίηση της ένταξης του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην Assonautica EuroMediterranea, επίσκεψη της αντιπροσωπείας στο αρχαίο Νεώριο και στη συνέχεια στο αρχαίο θέατρο Οινιαδών ώστε να παρακολουθήσουν την  παράσταση του έργου «Ειρήνη», κωμωδία του Αριστοφάνη.
     Την επομένη,  Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον  «Κήπο των Ηρώων» και στην Πινακοθήκη, οπού θα υπάρξει και συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ι. Π. Μεσολογγίου.
    Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δείτε φωτο από την περσινή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ξηρομέρου σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στα πλαίσια του Προγράμματος «Πέρασμα στις Ινδίες» την  Κυριακή 17 Ιουνίου 2012, στην παραλία του Αστακού.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο