Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

«ΦΥΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ»: Ένα από τα καλύτερα Φυτώρια της Αθήνας

      Τα φυτώρια «ΦΥΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ» των συμπατριωτών μας Γ. Παύλου και Παναγιώτη Χολή (από το Βασιλόπουλο Ξηρομέρου) είναι ένα από τα καλύτερα Φυτώρια της Αθήνας και τα οποία αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε αφού πρόκειται για ένα υποδειγματικά οργανωμένο εκθεσιακό χώρο.
     Μπορεί να χρειαστεί να διανύσετε μια πολύ σύντομη απόσταση από το κέντρο της Αθήνας μέχρι τις Αφίδνες (Κιούρκα) αλλά θα αποζημιωθείτε μόλις αντικρίσετε την κυριολεκτικά τεράστια συλλογή από Κωνοφόρα, Φοινικοειδή, Καρποφόρα, Ανθοφόρα και άλλα καλλωπιστικά δένδρα, συνολικά πάνω από 1000 είδη φυτών, σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο.....

Εταιρία:  «ΦΥΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ Γ. ΠΑΥΛΟΣ – Π. ΧΟΛΗΣ Ο.Ε.»
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: 28 χιλ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ 190 14 Αφίδναι
Tηλ: 2295022440 Fax: 2295023277 Τ.Θ. 46507

      Η εταιρία «ΦΥΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ Γ. ΠΑΥΛΟΣ – Π. ΧΟΛΗΣ Ο.Ε.» ιδρύθηκε το 1997. Δραστηριοποιήθηκε, αρχικά, στον τομέα της εμπορίας και αργότερα της παραγωγής καλλωπιστικών δένδρων, φοινικοειδών, θάμνων και γενικά φυτών μικρής και μεγάλης ανάπτυξης..........



       Με την δυναμική της παρουσία, την σωστή οργάνωση, την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές, την υπευθυνότητα και την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να συγκαταλέγετε μεταξύ των μεγαλυτέρων και πλέον σοβαρών εταιριών του κλάδου.
       Στον σύγχρονο εκθεσιακό της χώρο – σημείο πώλησης – ο πελάτης επιλέγει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δένδρων και θάμνων κατάλληλων για το Αστικό και Περιαστικό Πράσινο. Κωνοφόρα, Φοινικοειδή, Καρποφόρα, Θάμνοι, Ανθοφόρα και άλλα καλλωπιστικά δένδρα, συνολικά πάνω από 1000 είδη φυτών, σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο.
       Στο ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ και σε ιδιόκτητες εκτάσεις περίπου 30.000 τμ η εταιρεία μας παράγει θάμνους, δένδρα και φοινικοειδή όπως ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΝΑΡΙΟ, ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΩΝΙΑ (ΠΙΤΣΑΡΔΙΑ), ΧΑΜΑΙΡΩΠΑ ΕΞΕΛΣΑ, ΧΑΜΑΙΡΩΠΑ ΧΟΥΜΕΛΙΣ, ΔΡΑΚΑΙΝΑ ΙΝΤΙΒΙΖΑ, καλλωπιστικά και καρποφόρα δένδρα.
       Η εταιρία με την επάρκεια των προϊόντων της, μπορεί να καλύψει πλήρως τις απαιτήσεις κάθε ιδιωτικού ή δημόσιου χώρου, πλατείες και πάρκα, δενδροφύτευση οδών, ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων καθώς και ιδιωτικούς κήπους κ.α.
   Οι υγειονομικοί έλεγχοι όπως και ο έλεγχος προσαρμοστικότητας των φυτών στις ελληνικές κλιματολογικές συνθήκες, και οι νόμιμες άδειες λειτουργίας και ελέγχου από το αρμόδιο υπουργείο, πιστοποιούν την άριστη ποιότητα των προϊόντων της.
      Η συνεργασία με τα μεγαλύτερα φυτώρια του εξωτερικού δίνουν την δυνατότητα για απ' ευθείας εισαγωγές φυτών που δεν παράγονται στην Ελλάδα, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο την βέλτιστη σχέση ποιότητας και τιμής. Σήμερα, η εταιρία, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, διαθέτει και προσφέρει στους πελάτες της και άλλα προϊόντα που έχουν σχέση με το πράσινο, όπως: φυτά εσωτερικού χώρου, αρδευτικά συστήματα, λιπάσματα, γλάστρες, διακοσμητικές πέτρες, έτοιμο χλοοτάπητα, σπόρους, κηπευτικά & βιολογικά χώματα, πάσσαλοι στήριξης, βιολογικά προϊόντα, λαχανικά και φυτά για νέες καλλιέργειες.
     Η συνεργασία με έμπειρο επιστημονικό, τεχνικό και εργατικό δυναμικό, γεωπόνους, αρχιτέκτονες τοπίου και κατασκευαστές έργων πρασίνου, εξασφαλίζουν εγγυημένο αποτέλεσμα που ικανοποιεί κάθε ανάγκη των πελατών της, και τις ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ του χρόνου
...ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΟΧΗ
ΠΩΛΗΣΗ: ΧΟΝΔΡΙΚΗ – ΛΙΑΝΙΚΗ

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
       O εκθεσιακός χώρος της εταιρίας ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ βρίσκεται στο 28 χιλ. της εθνικής οδού ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ (στον παράδρομο της εθνικής οδού 200μ. μετά τα πρώτα διόδια), στις Αφίδνες και εκτείνεται σε έκταση 14 στρεμμάτων, από τα οποία τα 2 στρέμματα καλύπτονται με σύγχρονες εγκαταστάσεις θερμοκηπίων.
     Οι γεωπόνοι και το έμπειρο τεχνικό δυναμικό του φυτωρίου βρίσκονται στη διάθεση του πελάτη (ιδιώτη, κηποτέχνη, εταιρία πρασίνου) πρόθυμοι να του παρέχουν συμβουλές και πληροφορίες για θέματα που έχουν σχέση με τα φυτά και την κηποτεχνία γενικότερα. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά μεταφορικά μέσα για την δωρεάν μεταφορά των προϊόντων στον τόπο προορισμού των πελατών της.
       Οι ιδιοκτήτες της εταιρίας βρίσκονται καθημερινά στο φυτώριο, έρχονται σε επαφή με τον πελάτη και προσπαθούν να βελτιώσουν την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων, προς όφελος του. Η άμεση επαφή δημιουργεί στον πελάτη ασφάλεια στις αγορές του και σιγουριά για το αποτέλεσμα των επιλογών του. Δημιουργούμε μαζί του σχέσεις εμπιστοσύνης, του λέμε πάντα την αλήθεια, χωρίς να υπολογίζουμε ότι αυτό μπορεί να έχει και εμπορικό κόστος και είμαστε δίπλα του και μετά την πώληση. Για εμάς το ζητούμενο δεν είναι η πώληση με ψυχρό επαγγελματικό τρόπο, αλλά με αληθινό ανθρώπινο πρόσωπο.
       Τα παραπάνω ο πελάτης τα αναγνωρίζει γι΄αυτό και μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, παρά τις δύσκολες στιγμές που όλοι μας περνάμε. Η ποιότητα των προϊόντων μας, οι χαμηλές τιμές, η φιλική και άμεση εξυπηρέτηση  είναι τα χαρακτηριστικά μας,

«...γιατί η ποιότητα δεν έχει εποχή και η ικανοποίηση του πελάτη είναι και δική μας ευθύνη».















































1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο