Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ο Δημήτρης Θεοδώρου (Ψηλός) από την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου έφυγε από κοντά μας

   
            Το Δ.Σ του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου εκφράζει με απερίγραπτα αισθήματα λύπης τα θερμά συλλυπητήρια για την απώλεια και τον απρόσμενο χαμό του πολυαγαπημένου μας συγχωριανού Δημήτρη Θεοδώρου  (Ψηλός)
     Ιδιαίτερος σε όλα, είναι αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει σαν μορφή και φιγούρα μέσα από την διαδρομή και την πορεία στην ζωή. Έντονη προσωπικότητα για όλους και για όλα ο ψηλός μας. Έτσι τον φωνάζανε. Τον διέκρινε το ανάστημα και το πάθος να προσφέρει και να βοηθήσει τον συγχωριανό και συντοπίτη............



      Περήφανος για τον τόπο του και για την ιδιαίτερη πατρίδα του, Χρυσοβίτσα. Με μια φράση η Ιθάκη της καρδιάς του. 
       Φτωχά τα λόγια για το μεγαλείο της ψυχής του και λίγες οι λέξεις για vα περιγράψεις την ζωή του. Αν και νέος 56 ετών έφυγε γεμάτος από ζωή και δράση. Η ψυχική δύναμη τον διέκρινε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όσους την είχαν ανάγκη. Ανεπανάληπτος και αναντικατάστατος, δυσαναπλήρωτο το κενό που άφησε πίσω του. Ζωντανός θα ναι στις μνήμες όλων μας.
     Φίλε και αδερφέ μας θα σε θυμόμαστε με τις ωραιότερες αναμνήσεις οι οποίες θα μείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο και αστείρευτες στην ζωή. Διαχρονικά και διάχυτα θα πλανάται η μορφή σου από τα μέρη που πέρασες και από τους ανθρώπους που άγγιξες. 
     Κλείνοντας, ευχόμαστε ειλικρινά να του χαρίζει ο Θεός ανάπαυση σώματος και ψυχής και να δίνει δύναμη και υγεία σε όλους τους δικούς του για να διατηρείται ζωντανή η μνήμη του.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Το Δ.Σ. του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο