Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Σήμερα Τετάρτη ο νέος γραμματέας της Νομαρχιακής ΠΑΣΟΚ

         Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr τα τρία από τα έντεκα μέλη της Νομαρχιακής προτίθενται να καταθέσουν υποψηφιότητα για την θέση του γραμματέα. 
     Πρόκειται για τους κ.  Μάκη Σαμαρά, Νίκο Καραγιάννη και Τάκη Κοκκινοβασίλη. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Αλέκος Φαφούτης  απέσυρε το ενδιαφέρον του.

       Yπό το βάρος των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων και της ενεργούς συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ  στην κυβέρνηση, γεγονός που προκαλεί νέες αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος, σήμερα Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 7:30 μ.μ. πραγματοποιούνται οι εκλογές για την ανάδειξη νέου γραμματέα της  ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του κόμματος........



        Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr τα τρία από τα έντεκα μέλη της Νομαρχιακής προτίθενται να καταθέσουν υποψηφιότητα για την θέση του γραμματέα. Πρόκειται για τους κ.  Μάκη Σαμαρά, Νίκο Καραγιάννη και Τάκη Κοκκινοβασίλη. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Αλέκος Φαφούτης  απέσυρε το ενδιαφέρον του.
        Τέλος,  τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΕ θα αναδείξουν και τον αναπληρωτή γραμματέα για την θέση του οποίου ακούγεται το όνομα της κ. Ακριβής Κούκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο