Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Δήμος Ξηρομέρου: Σκληρή απάντηση σε δημοσίευμα για τις Λυκειακές τάξεις των Φυτειών

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
Αστακός, 10/6/2013

 "Τα περί αυτού πάντα λέγειν και επαγγέλλεσθαι, και τα αλλότρια αυτού φάσκειν, αλλαζονείας (ίδιον εστί) 
   (Το να λέγει κανείς διαρκώς για τον ίδιο τον εαυτό του και να δίνει υποσχέσεις και τα ξένα να τα παρουσιάζει για δικά του, είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της αλαζονείας)" 
Αριστοτέλης (Ρητορική Τέχνη Β)

       Αποτελεί πράγματι χαρακτηριστικό γνώρισμα αλαζονείας, έπαρσης, κομπορρημοσύνης και υπεροψίας, τα όσα αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Χρήστος Σαλτογιάννης και αναρτήθηκαν στο ιστολόγιο ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS  την Κυριακή 9/6.
      Μπορεί όλα τα παραπάνω να αποτελούν ανθρώπινα ελαττώματα, όταν όμως συνοδεύονται και από την απόκρυψη της πραγματικής αλήθειας καθίσταται επικίνδυνα πράγματα, για τόσο σοβαρά θέματα όπως  οι Λυκειακές τάξεις των Φυτειών...............



        Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Σαλτογιάννης ισχυρίζεται στην ανακοίνωση του ότι αυτός και ο  πρώην βουλευτής κ.Ανδρέας  Μακρυπίδης κατάφεραν με δικές τους ενέργειες, μέσου των αρμοδίων υπηρεσιών (Περιφερειάρχης, Δευτεροβάθμια εκπαίδευση)  να αποσπάσουν την δέσμευση του υφυπουργού παιδείας κ.Παπαθεοδώρου με την οποία αναστέλλεται η κατάργηση των Λυκειακών Τάξεων των Φυτειών για το έτος 2013 -2014.

        Αγαπητέ κ. Σαλτογιάννη η μας υποτιμάτε τόσο πολύ ως Δημοτική Αρχή, η μάλλον εμείς είμαστε πολύ αφελείς για να περιμένουμε από εσάς να μας λύσετε το πρόβλημα.

     Εν προκειμένου, για να γνωρίζουν και οι δημότες, ιδίως των Φυτειών, από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα η δημοτική αρχή Ξηρομέρου έχει δώσει ένα τιτάνιο κυριολεκτικά αγώνα ναι να μην καταργηθούν οι Λυκειακές Τάξεις των Φυτειών.
     Υπάρχουν οι αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, υπάρχουν οι αποφάσεις των αρμόδιων υπηρεσιών της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οι οποίες αναγνωρίζουν τους λόγους που επικαλείται το Δημοτικό  Συμβούλιο και η Δημοτική Αρχή   Ξηρομέρου, και προτείνουν προς το υπουργείο να μην καταργηθούν οι Λυκειακές Τάξεις των Φυτειών.

 Επίσης ο Δήμαρχος κ. Πυθαγόρας Σαμαράς έχει συναντηθεί πολλές φορές με τον Περιφερειάρχη με υπηρεσιακούς παράγοντες του αρμόδιου υπουργείου Παιδείας  με τον υφυπουργό κ. Παπαθεοδώρου, αλλά και με τον υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο. Μάλιστα το θέμα το χειρίζονταν ο Διευθυντής του κ. υπουργού κ. Μιχαλολιάκος.

    Για όλα αυτά κ. Σαλτογιάννη σας είχε ενημερώσει η αντιδήμαρχος   κ. Κουμανδράκη Σαμαρά Κωνσταντίνα στην συνέλευση των Φυτειών. Η προσπάθεια συνεχίστηκε και τους επόμενους μήνες μέχρι και σήμερα. 
        Ενδεικτικά σας αναφέρουμε εδώ ότι η αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Κουμανδράκη-Σαμαρά Κωνσταντίνα  σε συνεργασία με την αντιδήμαρχο της Δ.Ε Φυτειών κ.Καραπάνου-Κολοβού Ευθυμία απέστειλαν  έγγραφο προς τους Διευθυντές των  Σχολείων  Αγρινίου και Αμφιλοχίας  που τους ζητούν να μην εγγράφουν στα Σχολεία τους μαθητές των οποίων οι γονείς είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ξηρομέρου.

     Αλήθεια κύριοι γιατί την εποχή της πολιτικής παντοδυναμίας σας δεν ισχυροποιήσατε τις Λυκειακές Τάξεις των Φυτειών με την αναβαθμισή τους σε Γενικό Λύκειο, και αφήσατε το πρόβλημα στην νέα δημοτική αρχή Ξηρομέρου;
      Οι αυτόκλητοι σωτήρες και μεσίες  δεν  έχουν θέση στην σημερινή κοινωνία. Μπορεί εν όψει και των επερχόμενων δημοτικών εκλογών να θέλετε να προβάλετε τον εαυτό σας αλλά  διαλέξατε λάθος δρόμο. Ως Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου δεν πρόκειται ποτέ να βάλουμε στο μέσο μιας πολιτικής αντιπαράθεσης  τα παιδιά μας.

      Ο αγώνας μας κ. Σαλτογιάννη είναι καθημερινός και διαρκής, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον, από κάθε πλευρά για την παρτίδα μας , όπου το επίσημο κράτος έχει ως βασικό εργαλείο οικονομικής πολιτικής τις συγχωνεύσεις και της καταργήσεις δημόσιων οργανισμών και φορέων.
        Δίνουμε μια επίπονη μάχη στο χώρο της εκπαίδευσης αλλά δεν εκχωρούμε τα κεκτημένα μας. Στεκόμαστε κοντά στους Δημότες μας, κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα. Το αποδεικνύουμε   αυτό καθημερινά.
      Το μέλλον των παιδιών μας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση  για να την αφήσουμε σε κάποιους «ήρωες» που έχουν ως μοναδικό σκοπό  την αυτοπροβολή τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 (grafeiotipouxiromerou@gmail.com)  

22 σχόλια:

  1. ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΑΝ Τ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ..ΠΡΕΠΕΙ Ν ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Τ ΘΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΩΣ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΕΙΑΡΧΕΣ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ.ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AN MPOREI O KATA TA ALLA ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΟΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥ .ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΩΡΑ ,ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΗ ,ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΩΦΡΩΝ ΚΥΡΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. polu sobaros o makrupidis...oloi thumomaste thn anakoinwsh meta tis ekloges....pou meiwne tous psifoforous...edeikse metriofrosuni...giauto den tha pame mprosta san topos....me tetoious sobarous na ams antiproswpeuoun kai tetoious psifoforous...nai kurioi tn dhmwn na ta lete auta se anakoiunwseis...les kai kanate agkaria kai den einai sthn dikaiodosia sas na kratisete anoixto ena sxoleio stn dhmo...sas euxaristoume thelete n pesoume kai sta podia?n sas emtaferoume kai stis plates?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΗΣ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω εχω μια μαντρα που θελει μπαζωμα να παω στον μακρυπιδη η στο σαλτογιανη , γιατι αυτο ειναι ευκολο και δεν κοστιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το γραφείο τύπου του Δήμου πρέπει να είναι το μοναδικό κομμάτι του Δήμου που λειτουργεί σωστά !!!
    Αυτές οι συναντήσεις του Σαμαρά μου προκαλούν δέος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Χρήστο ας πρόσεχες.
    Φέρθηκες με μικροψυχία, βεβιασμένα, αλλαζονικά και με εμφανή την απειρία για ένα θέμα που το ανέδειξες σωστά στο ξεκίνημά του...αλλά στη συνέχεια βραχυκύκλωσες το διακόπτη και έμπλεξες ως πολιτικάντης στραπατσάροντας το προφίλ σου.
    Κρίμα ειλικρινά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AN DIABASEIS THN ANAKOINOSH TOY O SATLOGIANNIS NOMIZEI OTI EINAI O PROTHIPOYRGOS. ALAZONIA PRAGMATIKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΛΑ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. den mas noiazoun oi swtires den tous theloume, theloume to kalitero gia ton topo mas (oxi mono stis futeies alla se olo ton Dimo) theloume mia A poiotitas zois gia emas pou menoume stin eparxia kai as stamatizoume na asxoloumaste me tin anaoikosi tou K. saltogianni, min koitame to dentro alla to dasos. Prepei na sinexisoume oloi mazi me mia seira apo energeies oste h paratasi 1 etos na papsi an einai paratasi kai na min ksana asxolithoume me auto to thema gia xronia. To problima me tis lukeiakes takseis den tha einai to monadiko gia to Dimo, H Dimotiki Arxi o k. saltogiannis ok. makrupidis O k. agnostos erxete kai parerxete h topiki koinonia oxi omos, as koitaksoume to sumferon ton katoikon kai as afisoume stin akri to atomiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΓΙΝΑΝ ΘΕΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΡΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΥΚΕΙΑΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΙΛΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΆΜΜΑ ΑΠΟ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΩΡΕΣ(ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ??? ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΛΛΗ ΑΣΤΟΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΟΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΕΙΧΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΑΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΜΟΣ ΟΤΑΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για το θέμα των Λυκείων δεν πρέπει να είμαστε σε διαφορετικά στρατόπεδα. Όλοι μαζί να αγωνι΄ζόμαστε και θα πρέπει να το εννοούμε με ΠΡΑΞΕΙΣ. Εννοείται ότι όλοι συμφώνησαν στη συνέλευση στις φυτείες για ομόνοια και σύμπνοια στον κοινό αγώνα για παραμονή των ΛΤ. Τελικά φαίνεται ότι υπάρχουν (ευτυχώς καταλάγιασαν) σύνδρομα μικροσκοπιμοτήτων .Τις ενέργειες του κ Μακρυπίδη δεν τις αμφισβητώ. Καλά έκανε. Για το χωριό του κινήθηκε και τον τόπο του.
    Δεν το ξεκίνησαν κάποιοι το θέμα των διεκδικήσεων που λέει ένας φίλος πιο πάνω. Επί 3 χρόνια όλοι ξέρουμε ότι η Δημαρχιακή αρχή έχει πετύχει με τις παρεμβάσεις της να μή κλείσουν τα σχολεία. Αντίστοιχο αγώνα έκαναν με όποιο τρόπο μπορούσαν και δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΕ ανεξάρτητα παράταξης. Αυτή η αλήθεια δεν παραγράφεται με κανένα πανώ και καμμία ντουντούκα. Η νεολαία δεν πρέπει να έχει ελλειπή πληροφόρηση για τη δημαρχιακή αρχή για τις δραστηριότητές της. Ευτυχώς που στη συνέλευση στο χωριό μάθανε τα παιδια για το ιστορικό του θέματος και τις ενέργειες που έκανε η δημαρχιακή αρχή από το 2011 που ανέλαβε. Σήμερα προσπαθεί όχι μόνο να πετύχει άλλη μία φορά την παραμονή των ΛΤ, αλλά να αλλάξει η ονομασία από ΛΤ σε Λύκειο και να μη ξαναμπεί σε λίστα υπό κατάργηση σχολέιων. Θέλει μεγάλο αγώνα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Μακάρι να λήξει εφέτος. Το λάθος της δημαρχιακής αρχής ήταν που έπρεπε να βγάλει ανακοινώσεις να ενημερώνει τακτικά τον λαό για τις κατά καιρούς ενέργειές της. Είδαμε όλοι τι έγινε πρόσφατα με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ που συγχωνέυτηκαν σε μια νύχτα ή έκλεισαν σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ σε όλη την Ελλάδα και εδώ στο νομό μας. Παρά τις κινητοποιήσεις ΔΗΜΩΝ φορέων συλλόγων παιδιών καθηγητών κλπ. Εδω ο δήμος μας όχι μόνο αγγαρεία δεν έκανε αλλά κινήθηκε σωστά και μελετημένα εδώ και πολύ καιρό και μάλλον πέτυχε, ως βασικός φορέας διεκδίκησης για 3η φορά τη παραμονή των ΛΤ. Θα είναι μεγάλη επιτυχία που όλοι θα πρέπει να αναγνωρίσουμε χωρίς παρωπίδες. Πολλοί που μιλήσαμε στο χωριό μας το ξέρουν αυτό και πολύ καλά μάλιστα. Οι επιταγές της τρόικας είναι μείωση δημόσιας δαπάνης με μείωση των σχολείων και των καθηγητών. Εγώ πάντως κρατάω μικρό καλάθι για τη θετική εξέλιξη παρά τις υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις σε ανώτατο επίπεδο προς τον Δήμαρχο και τις στοχευμένες ενέργειες αντιδημάρχων Κουμανδράκη (αρμόδια για σχολεία) και Κολοβού (Φυτειών).Όταν ακούω Υπουργείο και Τρόικα, αν δεν δω χαρτί, δεν πιστεύω τίποτα. Και του χρόνου πάλι θα φοβάμαι. Εύχομαι να πάμε καλά για άλλη μία χρονιά και πιστεύω θα πάμε. Τότε να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί γιατί η ηρεμία των νέων μας και η σταθε΄ρη προσήλωσή τους μόνο στα μαθήματα τους και όχι στην αγωνία αν και που θα πάνε σχολείο, είναι υπόθεση όλων μας.
    Χρήστος Κολοβός Ταξίαρχος ε.α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επί της ουσίας δεν απαντά ο δήμος
    Βάλλεται κατά του φίλου μου που αγωνίζεται για το σχολείο εδώ και πολύ καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΞΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΚΡΥΠΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΛΟΒΕ??? ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ?? ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΕΝΑΣ ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. OLOI EMEIS OI POLITES OI SYLLOGOI DEN KANAME TIPOTA KAI OLA TA EKANE O KYRIOS SALTOGIANNHS???? TI ALAZONEIA KAI EPARSI EINAI AYTH??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριοι, ο μάλλον μετριόφρων στρατιωτικός προσεγγίζει πιό πειστικά το θέμα που σας απασχολεί, σύμφωνα με σχόλιά σας και θέσεις σχετικών άρθρων. Δεν έχω άποψη επί του ζητήματος. Καλά ξεμπερδέματα με το κράτος μας. Έκλεισε την ΕΡΤ σε μία μέρα, να περιμένετε και τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γραφετε απαξιωτικα σχολια για το σαλτογιαννη χωρις να γνωριζετε τον αγωνα που εχςι κανει για το σχολειο χωρις να γνωριζετε το παθος του για το χωριο. Το χρηστπ το γνωρισα μεσα απο το συλλογο και εχει κανει πολλα και ειμαι σιγουρος οτι για το σχολειο θα εκανε τα παντα ρωτηστε κ τους μαθητες που το γμωριζουν.
    Δεν ηρθε ξαφνικα και δεν εχει αναγκη την προβολη κ ισως ο δημος προβαλετε τωρα πατωντας στο σχολειο.
    Και μην προσβαλουν ατομα αυτοι που κυβερνουν με τα χρηματα.
    Ενας ετεροδιμοτης
    Χρηστο πρωχωρα χωρις συμφερον οπως παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο