Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Eγκρίθηκαν 127 προσλήψεις εποχικών σε Δήμους της Δυτικής Ελλάδας

Οι εγκεκριμένες θέσεις, στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κατανέμονται ως εξής: Ακτίου-Βόνιτσας 11, Αμφιλοχίας 6, Ναυπακτίας 6.

     Το «πράσινο φως» για τη σύναψη 127 συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, χρονικού διαστήματος έως οκτώ (8) μηνών, σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα των ΟΤΑ α΄ βαθμού (Δήμοι και Κοινότητες) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος έδωσαν με απόφασή τους οι υπουργοί Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Οικονομικών............



     Οι συμβάσεις, οι οποίες αφορούν κατά κύριο λόγο στη θερινή περίοδο του 2013, θα υλοποιηθούν υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με το άρθρο 21 του ν. 2190/94. Οι προσκλήσεις των εν λόγω προσλήψεων θα δημοσιεύονται σταδιακά από τους αρμόδιους δήμους.

Οι εγκεκριμένες θέσεις, ανά νομό και δήμο, κατανέμονται ως εξής:
Αιτωλοακαρνανίας:
Ακτιου-Βόνιτσας 11

Αμφιλοχίας 6
Ναυπακτίας 6

Αχαΐας:
Δυτικής Αχαΐας 8

Αιγιαλείας 20
Ερυμάνθου 1
Πατρέων 4

Ηλείας:
Αρχαίας Ολυμπίας 8

Ζαχάρως 11
Πύργου 33
Ανδραβίδας-Κυλλήνης 6
Ανδρίτσαινας-Κρεστένων 2
Ηλιδας 7
Πηνειού 4

 


4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΊ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ; ΤΟΥΣ ΞΈΦΥΓΕ Η ΕΓΚΎΚΛΙΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ; ΞΥΛΑΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ...... ΑΝ ΉΤΑΝ ΚΑΝΈΝΑ ΔΥΜΗΝΟ ΘΑ ΤΟ ΤΣΑΚΩΝΑΤΕ ΝΑ ΒΆΛΕΤΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΗΜΕΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΘΕΡΜΟΥ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.. ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΧΑΧΑ. ΑΛΛΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ? ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ΕΧΕΙΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΣΑΙ? ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε έξυπνε 754 πόσους υπαλλήλους και εργάτες χρειάζεται λες ο Δήμος Ξηρομέρου; Έχεις δει τον ΟΕΥ; ΑΓΡΙΝΙΟ, ΘΕΡΜΟ, και ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ είναι υπερπλήρης σε σχέση με τον ΟΕΥ που έχουν. Ο 937 έχει δίκιο αλλά τι να πεις; Εδώ μιλάνε οι πράξεις απο μόνες τους, έβαλαν 12 ημετέρους στους παιδικούς σταθμούς και το ΑΣΕΠ τους άλλαξε και τους 12. Το καλό όμως είναι ότι ακόμα και σήμερα που μιλάμε αυτοί δηλώνουν υπερήφανοι, δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ. Τρούμπα κάνανε τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΔΥΜΗΝΑ ΤΩΝ ΔΙΚΏΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΏΝ, ΕΣΥ 754 ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΛΊΓΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΕΙ, ΕΔΏ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙΣ ΚΙ ΆΛΛΟ; ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΈΣΑ. ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΌΜΩΣ ΌΤΙ ΓΥΡΊΖΕΙ Ο ΤΡΟΧΌΣ ΚΑΙ ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΆ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΎ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο