Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αυτός είναι ο "Δράκος" των Πετραλώνων


       Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα προσωπικά στοιχεία του "Δράκου με το κράνος" που συνελήφθη στα Πετράλωνα να ασελγεί σε ανήλικα κορίτσια. Κρίθηκε προφυλακιστέος. Το βαρύ κατηγορητήριο.

     Προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο 40χρονος, που συνελήφθη στα Πετράλωνα για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών και ασέλγεια σε βάρος τους. Ο παιδεραστής δεν συνοδευόταν από δικηγόρο.
      Υπενθυμίζεται ότι έστηνε ενέδρες έξω από σχολεία σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, εντόπιζε τα θύματά του, τα παρακολουθούσε μέχρι τα σπίτια τους και, προσποιούμενος τον αστυνομικό, τα παρέσυρε και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις...............



    Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι μόνο κατά την τελευταία πενταετία, είχε ασελγήσει σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
      Σημειώνεται ότι ο 40χρονος, έχει ιστορικό για τα ίδια αδικήματα καθώς, από το 1995 έως και το 2005 είχε καταδικαστεί δύο φορές και του είχε επιβληθεί κατά συγχώνευση ποινή κάθειρξης 35 χρόνων και έξι μηνών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 25-05-2013, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών (Σχετικό το από 27-05-2013 Δελτίο Τύπου).
     Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Στυλιανό του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικεί στα Πετράλωνα.
     Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
    Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο