Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Χρυσή (ξανά) η Μαρία Λεκατσά στο TAE KWON-DO


       H Ξηρομερίτισσα αθλήτρια του Ακαρνανικού Α.Σ. Μύτικα και του Πρωτέα Ιωαννίνων Λεκατσά Μαρία κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON-DO που  διεξήχθη στις Συκές Θεσσαλονίκης στις 22-24 Φεβρουαρίου 2013 και εξασφάλισε την είσοδο της στην Εθνική ομάδα και την συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο BLED της Σλοβενίας τον Απρίλιο.

        Με  επιτυχία διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών - Γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο στις Συκές Θεσσαλονίκης στις 22-24 Φεβρουαρίου 2013.
    Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια του Ακαρνανικού Α.Σ. Μύτικα και του Πρώτεα Ιωαννίνων Λεκατσά Μαρία.
     Ήταν ένα πολύ κουραστικό πρωτάθλημα με έντονο ανταγωνισμό και υψηλές απαιτήσεις καθώς το χρυσό μετάλλιο εξασφάλιζε την είσοδο των αθλητών στην Εθνική ομάδα και την συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο BLED της Σλοβενίας τον Απρίλιο......



     Ωστόσο η Μαρία κατάφερε με την αποφασιστικότητα της και υψηλή τεχνική της να επικρατήσει με άνεση και στους τέσσερις αγώνες που έδωσε.

      Στους ίδιους αγώνες πολύ καλή παρουσία είχε και ο Χριστονίκος Χρύσανθος όμως σε μια αμφιλεγόμενη φάση που τελικά έκρινε και την έκβαση του αγώνα δέχθηκε ποινή βρέθηκε πίσω στο σκορ και παρά την προσπάθεια να περάσει και πάλι μπροστά τελικά δεν τα κατάφερε.  
         Οι δύο αθλητές έκαναν υπερήφανους τον σύλλογο και τους προπονητές  της κ. Καϋμενάκη Σπύρο και κ. Παπαδιώτη Γεώργιο
     Ο κ. Καϋμενάκης δήλωσε: «Έχουμε πια στον σύλλογο παγκόσμιους, πανευρωπαικούς  και πανελλήνιους πρωταθλητές είναι ένα όνειρο που για να πραγματοποιηθεί χρειάστηκαν περίπου δεκαπέντε χρόνια πολύ σκληρής δουλειάς. Το πιο σημαντικό και πιο ελπιδοφόρο  είναι  ότι εκτός από τα παιδιά που πρωταγωνιστούν τώρα σε τόσο υψηλό  επίπεδο στα τμήματα υποδομής του συλλόγου υπάρχει ίσως η καλύτερη ομάδα που έχει περάσει μέχρι τώρα έχουμε λοιπόν πολύ δρόμο μπροστά  μας όσο για τη Μαρία είναι κορυφαία και στα δύο στυλ του Τάε κβο ντο στην Ελλάδα. Ουσιαστικά χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα κέρδισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα αφού ήταν καλύτερα προετοιμασμένη από κάθε άλλη φορά. Και η Μαρία και ο Χρύσανθος ολοκληρώνονται σαν αθλητές από αγώνα σε αγώνα και αν συνεχίσουν να δουλεύουν στους ίδιους ρυθμούς και με την ίδια διάθεση το μέλλον τους ανήκει». 

     Ο κ. Παπαδιώτης δήλωσε ότι: «Για μια ακόμη φορά είμαστε στην κορυφή μετά από μια πολύ σκληρή προετοιμασία. Οι αθλητές μας καταφέρανε να αποδείξουν για ακόμη μια φορά ότι είναι από τους κορυφαίους στην Ελλάδα. Δουλέψαμε σκληρά, μεθοδικά ξεπερνώντας τα όρια και πετύχαμε τη θέση που μας αξίζει! Η προπόνησή μας έχει σαν στόχο να είμαστε πάντα οι καλύτεροι. Για το λόγο αυτό έχει ένταση, πάθος και πολύ κούραση . Δεν είναι τυχαία αυτή η διαδρομή τόσα χρόνια.
Δουλεύουμε μεθοδικά και ποιοτικά από τις μικρές ηλικίες, δίνοντας τις σωστές βάσεις και δυνατότητες για το άθλημα αυτό. Η προσπάθεια αυτή θα φαίνεται από την απόδοσή μας κάθε χρόνο, βγάζοντας περισσότερους αθλητές και ακόμη πιο πολλούς Πρωταθλητές"
    Η Μαρία Λεκατσά από την πλευρά της δήλωσε: «Είναι πολύ όμορφο να κάνεις υπερήφανους για σένα τους δικούς σου ανθρώπους». 

    Επόμενος στόχος της αθλήτριας μας είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο BLED της Σλοβενίας και ευχόμαστε να αποδώσει εξίσου καλά με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κάνοντας το Ξηρόμερο και το σύλλογό μας για μια ακόμη φορά περήφανους! Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας καλή επιτυχία!

ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS:
      Ευχόμαστε στη Μαρία Λεκατσά πάντα χρυσά και στους προπονητές της να συνεχίσουν  με αμείωτη ένταση να φτιάχνουν πρωταθλητές που θα πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο