Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ο Χειρότερος «Γληγοράκης» ήταν ο φετινός, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ NEWS


        Για πρωτοφανή προχειρότητα και ανεύθυνη στάση κατηγορεί τη Δημοτική Αρχή Ακτίου-Βόνιτσας, δημοσίευμα στο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ NEWS το οποίο σημειώνει χαρακτηριστικά:  «Ο Αχυρένιος –Γληγοράκης ήταν φέτος μια σκέτη αποτυχία  μια σκέτη απογοήτευση από πλευράς οργάνωσης και συμμετοχής. Ο κόσμος που ήρθε (πού ήταν ο Δήμαρχος; Που ήταν οι τρείς από τους τέσσερις Αντιδημάρχους; Που ήταν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι;) να το δει έφυγε με την απορία τελικά τι ήταν αυτό που παρακολούθησε και τελικά γιατί έγινε αυτή η εκδήλωση». Προσθέτει, δε ότι:  «Τελικά αποδεικνύεται ότι κάποιοι θέλουν να αφανίσουν, να εξαφανίσουν, να υποβαθμίσουν, τις τοπικές παραδοσιακές γιορτές της Βόνιτσας». 
Αναλυτικά:

Αχυρένιος- Γληγοράκια 2013: Το χειρότερο καρναβάλι-έθιμο που έγινε ποτέ στην Βόνιτσα

Γράφει ο: Παντελής Αποστολάκης *

     Το τριήμερο των Αποκριών και της Καθαρής Δευτέρας μπήκε με ένα άσχημο γεγονός στην Βόνιτσα. Δυστυχώς ένα νέο παιδί έχασε την ζωή του από κεραυνό. Το άσχημο αυτό νέο μας σόκαρε όλους και γενικά δεν υπήρχε διάθεση στην Βόνιτσα για διασκέδαση και χορούς........



      Οι εκδηλώσεις του Γρηγοράκη junior που ήταν προγραμματισμένες για την Καθαρή Δευτέρα αναβλήθηκαν, στους δρόμους δεν έπαιζε μουσική καρναβαλική και υπήρχε και η σκέψη για αναβολή και του Γρηγοράκη, του εθίμου της Καθαρής Δευτέρας στην Βόνιτσα. Του μοναδικού Καρναβαλιού-εθίμου  που γίνεται Καθαρή Δευτέρα.
       Τελικά το έθιμο θα γινόταν και  μια ηλιαχτίδα χαράς  και αισιοδοξίας φαινόταν ότι θα ξεπροβάλει στην Βόνιτσα.  Ίσως να ήταν μια ευκαιρία να ξεφύγουμε από αυτά που μας βασανίζουν, μας αγχώνουν, μας ταλαιπωρούν  και μας στεναχωρούν .

Εδώ όμως ξεκινούν και τα παρατράγουδα. Ο Αχυρένιος –Γληγοράκης ήταν φέτος μια σκέτη αποτυχία  μια σκέτη απογοήτευση από πλευράς οργάνωσης και συμμετοχής.
      Ο κόσμος που ήρθε (πού ήταν ο Δήμαρχος? Που ήταν οι τρείς από τους τέσσερις Αντιδημάρχους? Που ήταν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι?)να το δει έφυγε με την απορία τελικά τι ήταν αυτό που παρακολούθησε και τελικά γιατί έγινε αυτή η εκδήλωση.
     Φυσικά όλα δεν ξεκινούν από το τραγικό γεγονός που συνέβη στην Βόνιτσα (αυτή είναι μια φθηνή δικαιολογία που δεν πρέπει καν να αναφέρεται, αφού αν ήταν αυτό το θέμα έπρεπε να αναβάλουν τελείως την εκδήλωση).

      Όλα ξεκινούν από την απροθυμία της Δημοτικής Αρχής  να συμβάλει έτι ώστε να πετύχει αυτό το έθιμο. Όλα ξεκινούν από την στιγμή που στην Βόνιτσα δεν υπάρχει Πολιτιστικός Σύλλογος  Βόνιτσας που θα αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις της Βόνιτσας.

    Δεν είναι  δυνατόν να ξεκινούν οι προετοιμασίες και να γίνονται οι πρώτες  συσκέψεις  για τον Γρηγοράκη  περίπου δέκα ημέρες προτού την Καθαρή Δευτέρα. Είναι ένα έθιμο που χρειάζεται χρόνο για να γίνει και να πραγματοποιηθεί. Είναι ένα έθιμο που χρειάζεται μεράκι και  πολύ προετοιμασία. Δεν είναι δυνατόν να προσπαθούν να ετοιμάσουν και να προχωρήσουν οι προετοιμασίες χωρίς να υπάρχει μια συντονιστική επιτροπή που να αποτελείται από αυτούς που μετέχουν κάθε χρόνο στον Γληγοράκη.

       Δεν είναι δυνατόν να μασάνε συνέχεια την πιπίλα, την καραμέλα  του  «ΔΕΝ  ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ», ενώ διαθέτουν για άλλα πράγματα και άλλες εκδηλώσεις λιγότερες σπουδαίες για τον τόπο.
       Τελικά αποδεικνύεται ότι κάποιοι θέλουν να αφανίσουν, να εξαφανίσουν, να υποβαθμίσουν, τις τοπικές παραδοσιακές γιορτές της Βόνιτσας. Τα τελευταία τρία χρόνια στην Βόνιτσα δεν υπάρχει το έθιμο του Αχυρένιου- Γληγοράκη, γιατί η νέα Δημοτική Αρχή παρά τις παραινέσεις και τις πιέσεις αυτών που συμμετέχουν αλλά και αυτών που αγαπούν αυτό το έθιμο, σφυρίζει αδιάφορα και ενεργοποιείται για την εκδήλωση όταν είναι ήδη αργά.

     Αυτή την στιγμή οι Βονιτσάνοι  βράζουν γιατί φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Δήμαρχος Νίκος Σολδάτος και η Δημοτική Ομάδα του δεν κάνει τίποτα για τον τόπο δεν κάνει τίποτα για την Βόνιτσα.
       Δυστυχώς αυτή η Δημοτική Αρχή έχει πιθανώς ως στόχο να υποβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών της Βόνιτσας. Πρώτα οι   κατεστραμμένοι δρόμοι μετά τα επανωτά χαράτσια του νερού , μετά το κλείσιμο (ΔΕΗ-ΔΟΥ Βόνιτσας ) και η υποβάθμιση υπηρεσιών (ΟΤΕ Αστυνομικό Τμήμα) και μετά και άλλα και άλλα και άλλα και  τώρα η υποβάθμιση των εθίμων της Βόνιτσας και συγκεκριμένα η υποβάθμιση του εθίμου του ΑΧΥΡΕΝΙΟΥ-ΓΛΗΓΟΡΑΚΗ.

     Όλοι ελπίζουμε ότι του χρόνου χάρη της  προεκλογικής περιόδου  (Οι  Δημοτικές εκλογές μάλλον θα γίνουν Μάιο-Ιούνιο 2014) κάτι καλύτερο μπορεί να γίνει .
     Η μοναδική ομορφιά της ημέρας ήταν μόνο οι ηρωικοί λιγοστοί  Βονιτσάνοι που πήραν μέρος στο έθιμο και παρά τις αντίξοες συνθήκες που δημιούργησαν οι υπεύθυνοι αναβίωσαν για άλλη μια φορά το έθιμό . Απέδειξαν ότι δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να χαλάσει το έθιμο του Αχυρένιου-Γληγοράκη .
Η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος θα φύγουν
Ο ΓΛΗΓΟΡΑΚΗΣ  ΠΟΤΕ

(*Αποστολάκης Παντελής, Εκ των διαχειριστών του site)
Πηγή: http://www.amvrakikosnews.com/








26 σχόλια:

  1. Ναι να τους κάνουμε και άγαλμα για τον ηρωισμό τους!!! Δεν έχεις ιδεά τι παει να πει ήρωας αγαπητε! Ήρωας είναι ο πατέρας που με το ζόρι καταφέρνει να εξασφαλίσει φαγητό στην οικογένεια του! Ήρωας είναι ο Δάσκαλος που παρά τις μειώσεις μισθών, πάει στην τάξη να μαθει το παιδί σου γράμματα! Ήρωας είναι ο στρατιωτικός που παρά τους μισθούς πεινας, μένει πιστός στο καθήκον του για να είσαι εσύ ελεύθερος να αποκαλείς "ΉΡΩΕΣ" αυτούς που με το απαίσιο και ακαλαισθητο αυτό έθιμο προσβάλλουν την αισθητική μας, προσβάλλουν τα ιερα και τα όσιά μας, προσβάλλουν την Θρησκεία μας! Ήρωας είναι ο αστυνομικός που παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα για "τρεις κι εξήντα" και με εξοπλισμό που αγοράζει ο ίδιος γιατί αν περιμένει από το κράτος, κλάψτα!!! Ήρωας είναι ο καθένας που μενει πιστός στις αρχές του και δεν αλλοιώνεται από τις σειρήνες της σύγχρονης εποχής μας! Αυτοί είναι οι ήρωες αγαπητέ! Αναρωτηθήκατε τι έγινε στην Βόνιτσα αυτές τις μέρες; Καταλάβατε τι εγινε; Καταλάβατε οτι η Αγία Παρασκευή ΄"μίλησε" πάλι; Αυτό δεν μας προβληματίζει; Που έιμασταν οι Βονιτσάνοι την ημέρα που εορταζόταν το θαύμα της Αγίας Παρασκευής; Της Αγίας του τόπου μας; Άφαντοι όλοι! Γιατί περιφρονούμε τους Αγίους μας; Γιατί τους χλευάζουμε; Γιατί γινόμαστε πολέμιοι της εκκλησίας μας; Δεν βλέπουμε που βαδίζουμε χωρίς Χριστό;;;; Μάθε αγαπητε ότι οι αγ ωνιστές του 21 πρωτα μαχόταν υπέρ πίστεως και μετά υπερ πατρίδος!!! Αυτοί ήταν ηρωες αγαπητέ μου! Αυτούς αποκάλεσέ τους ήρωες! Το αξίζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpa egines kai esi agapite mou apo aytous pou dithen agapane to gligoraki giati o skopo sou einai na katigoreis to dimarxo .pou eisoun otan mazebomastan gia to glikoraki. alla tora xereis na grafeis exipnades
    koita na deis alla exipne.eisai kai esy sto topiko symboulio. alla osa den ftanei i alepou ta kanei kremastaria. kai kati akomi tis kontis tis c---s tis ftaine oi trixes.pos tha ginei i idreysi an den skacoun tous dromous. kai an an den xereis i eforia efige apo polous dimous. enoimerosou prota. kai meta mila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άρθρο είναι φοβερό. Πραγματικά αυτό που γίνεται με την Βόνιτσα δεν έχει προηγούμενο. Μας έχουν εγκαταλείψει.Δεν είναι οι λακοθβες αλλά η διαχείρηση του εργου που έχει διαλύσει αυτοκίνητα, σπίτια , μαγαζιά και την ψυχολογία μας. Είναι ώρα να κατεβάσουμε αυτούς που μας κυβερνούν στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας γιατί στο τέλος θα μας αλλάξουν και ονομασία.
    1.58 ,κολλητέ του Δημάρχου, σε εμένα και σε μερικούς άλλους που ασχολούμαστε χρόνια με τον Αχυρένιο γιατί δεν μου είπαν τίποτα για την πρωτη συγκέντρωση που έγινε για τον Αχυρενιο; Γιατί σε αυτή την συγκέντρωση ήταν μόνο γνωστοί και φίλοι και μερικοί που ασχολούνται με το καρναβάλι , οι οποίοι έφυγαν καταλαβαίνοντας που πηγαίνει το πραγμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Παντελής 1.58 ήταν καλός όταν έγραφε σε φιλικά site του Δημάρχου κάποτε. Τώρα <> εεε. Θα σας βρει τον πάτο τώρα που ξεκίνησε και επιτέλους γράφει αλήθειες που σας πονάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι κύριε Αποστολάκη χτυπάς τη δημοτική Αρχή τόσο βάναυσα και ανελειπως? Σ΄αυτή τη δύσκολη εποχή που βρισκόμαστε, που ο καθένας από μας προσπαθεί να επιβιώσει και να τα βγάλει πέρα με το ζόρι εσύ θέλεις ο Δήμος να σπαταλήσει χρήματα για τον ΑΧΥΡΕΝΙΟ. (ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ).Το έθιμο κύριε Αποστολάκη πραγατοποιήθηκε. Ο κόσμος δεν είχε κουράγιο να διασκεδάσει. Αν θυμάσαι καλά το έτος 2002, επί δημαρχείας του αειμνήστου πατρός σου ΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ στο καρναβάλι τς Βόνιτσας παρήλασαν τα άρματα της Λευκάδας. Εκεί δεν ήταν ΑΠΟΥΣΑ η Δημοτική Αρχή?. Μάλλον δεν υπάρχει σεβασμός στον συνάνθρωπο απόμέρους σου. Γιατι, εκτός των άλλων, θα σεβόσουν το πένθος της πόλης μας εκείνη την ημέρα. Λυπάμαι ειλικρινά γι΄αυτά που βγάζεις προς τα έξω για την Βόνιτσα. Φαίνεται δεν ξέρεις το ρητό που λέει "ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ" Αυτά κύριε Αποστολάκη γι΄αυτούς που θέλουν ή δεν θέλουν το καλό του τόπου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΤΡΟΠΗ. ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. ΘΥΓΩΜΑΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ? ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ? ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΙΓΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ. ΑΦ΄ΕΝΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΑΔΙΚΑ ΕΝΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ, ΑΦ΄ΕΤΕΡΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΑ ΒΑΖΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ, ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ Ή ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ?
    ΤΗΝ ΕΦΗΜΑΡΙΔΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ? ΜΑΘΑΝΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΟ 2002 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιλάμε για τον πιο ανίκανο Δήμο που έχει περάσει ποτέ από την Βόνιτσα! Τι λες τώρα; Εδώ δεν μπορόυν να μπαλώσουν μια τρυπα στον δρόμο σωστα' έχουμε καταστρέψει τα αυτοκίνητα μας για να τα κονομάνε……! Αστα , ο Γληγοράκαης (αν και δεν τα υποστηρίζω τα καρναβάλια) είναι δύσκολα πράγματα γι αυτούς! Μην τους βάζεις δύσκολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το 1999 το 2002 το 2006 και το 2010 ηταν τα καλύτερα καρναβάλια που έγιναν ποτέ 12,34 . Αν και ίσουν μικρός το 2002 και δεν μετείχες ποτέ σε καρναβάλια να σου θυμήσω ότι άρματαυπήρχαν από ΛΕΥΚΑΔΑ από ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ από ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ απο ΚΑΝΔΗΛΑ και από ΔΡΥΜΟ . Τα ΆΡΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΑ ΆΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ-ΚΑΝΔΗΛΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΕ Η ΤΟΤΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ . ΤΟ 2006 και 2010 ήταν και αυτά υπέροχα καρναβάλια γιατί υπήρχε οργάνωση και επειδή υπήρχαν άνθρωποι που πραγματικά έδιναν τα πάντα για το καρναβάλι γιατί τους παρέχονταν τα μέσα χωρίς γκρίνια και χωρίς παρακάλια. Τώρα τα μέσα παρέχονται από τον Δήμο για beach bolley για τον ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ και για κάθε άσχετη εκδήλωση που υπερχεώνεται.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ ΕΞΥΠΝΕ ΚΟΛΛΗΤΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 12.34 ΚΑΙ 2.07 . ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ Ο ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ , Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ , Ο ΓΟΥΔΑΣ , Η ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ , Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΑΝΟΣ , ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΓΛΗΓΟΡΑΚΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΝΘΟΣ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. RE 12.34 KAI 2.07 KAI 4.49 EISAI POLI MIKROS ESI KAI O ERGODOTIS SOY I O FILOS SOU . GIA NA PIANETE STO STOMA SAS TON AGELO APOSTOLAKI ....AUTOS OUTE EKLEPSE OUTE KATIGORITHIKE GIA ANIKANOTITA KAI APRAKSIA.
    EINAI NTROPI GIA SENA KAI TO SINAFI SOU NA ANAFEREIS TETOIEW VLAKIES......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΝΕΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ . ΜΑΓΚΑΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ , ΚΑΛΟΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ, ΦΙΛΟΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ. ΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ...ΑΛΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η δημοτική αρχή μςε επικεφαλή τον Δήμαρχο , τους Αντιδημάρχους, τους προέδρους και τους ειδικούς συνεργάτες σε ένα χρόνο ή σε δύο (όποτε και να γίνουν οι εκλογές ) εμείς από τον Δήμο Ανακτορίου θα τους στείλουμε να παρελάσουν και να προβληθούν στον ΒΛΑΧΙΚΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΤΟ 2014-2015 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΧΥΡΕΝΙΟ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΤΟ 2014-2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΩΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΠΑ ΣΤΟΝ ΔΡΙΒΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ.....ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΠΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O FRAGOS NA MAS PEI ME POION EINAI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. OLOI STI BONITSA TA THELOUN ETOOIMA XORIS KAMIA PROTOBOULIA KAI OPOIOS PAEI NA KANEI KATI TON KATAKRINOUN OTI TO KANEI GIA NA KONOMISEI. XIPNISTE REEEEEEEEEEEEE. POS NA PAEI MPROSTA O TOPOS
    TA PERIMENOUME OOLA ETOIMA
    OUTE TA SKOUPIDIA EXO APO TA SPITIA KAI TA MAGAZIASAS DEN MPOREITE NA MAXECETE. MONO APO TO DIMO OLA TA PERIMENETE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ntropi k aisxos!!amthrwpoi aneuthunoi pou den exoun ixnos ntropis!!!to ethimo einai ethimo k prepei na tireitai!!uparxoun oikogeneies ,paidia,episkeptes!den eipame na vgei k i oikogeneia tou paidiou pou pethane...tautizoun ton adiko xamo tou paidiou me to oti den egine karnavali...tou xronou tha zitane psifo!!!!oi geloioi!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ (ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ) ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΟΙ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΖΩΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ.(ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙ ΑΥΤΟ)ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΗΓΕΙΕΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ? ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ?ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΠΑΘΩΣΟΥΝ.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΕΡΥΣΙ ΗΤΑΝ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ. ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΕΝΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΕΝΤΟΥΤΙΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ.ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ.ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΓΛΗΓΟΡΑΚΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΒΟΝΙΤΣΑ ΠΛΥΜΗΡΙΖΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ,ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΘΙΜΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΡΧΟΤΑΝ. ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ,ΟΙ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΕΙΝΗΔΗΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΛΗΓΟΡΑΚΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΘΙΜΟ ΤΟΥ ΓΛΗΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ. ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΚΦΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΟΥΣΙΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΤΛ. ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΕ ΤΙΜΗ ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ (ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ). ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ. ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΣΕ ΛΕΥΚΑΔΙΤΕΣ ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΙΣΧΥΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΤΕΙ ,ΚΑΙ ΣΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΚΑΝΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΧΝΕΣ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χα χα επιτέλους εδω φενοντε πολλά σύμβουλος εισαι κ αποστολακη που ειναι οι πρότασης σου. Ποσες εχεις κανει. Α. Ξεχασα τις κανεις μεσο. Του μπλοκ που εχεις. Χαχα ωραιος αγωνας για να πάει οτοπος μπροστα. Τιςι μαχες για να κερδίσης πρεπει να πολεμησεις .και εισαι και εκλεγμενος. ΜΠΡΑΒΟ και παλι ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. den exv fifish soldato ayte poy ua cifisv me ayta poy diabazv omos sta site diaretomai pos einai dynato sthn katoyna to karnabalh kalos sthn palairo kalos sthn vonitsa giati ayto mhpos symbainei kati allo?? leo egv me to mialo moy kala sthn palairo!!! alla giati kai petyximeno sthn katoyna ?? sthn vonitsa th ftaioi oloi exoyn eyuinh kai me ayta poy diabazv dierotame mhpos eseis oi idioi to sampotarete??? logo soldatoy h adiaforias h mh organasis oti dipote allo?/ th na po re paidia as anazythsoyn oloi tis eyuines toys einai krima !!!!!!!!

    ys den uelo na prosbalo kanena
    to mono poy kano diervtame

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο