Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΛΜΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΤΑΙΡΟΙ…;


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
      
      Τα σημερινά θλιβερά επεισόδια στο Μεσολόγγι, αποτελούν όνειδος για την πολιτική ζωή του τόπου και μαύρη σελίδα για την Αιτωλοακαρνανία.
   Ο κύριος Σαλμάς, πιστός ακόλουθος των μνημονιακών επιταγών, που εφαρμόζει με απίστευτη βαρβαρότητα η Τρόικα εσωτερικού, από σήμερα μπορεί επάξια να θεωρηθεί, ως ο απόλυτος εκφραστής μιας φαραωνικού τύπου αντίληψης για την πολιτική.
      Η ωμή αστυνομική βία κατά Ελλήνων πολιτών που διαμαρτύρονταν για την κατάφωρη αδικία της απαξίωσης του ΑΤΕΙ Μεσολογγίου και του Νοσοκομείου, με την χρήση μάλιστα χημικών, επειδή απλά επεδίωξαν συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, παραπέμπει σε μεσαιωνικά καθεστώτα και όχι σε σύγχρονες δημοκρατίες.......



     Σαν να μην έφτανε αυτό, ο κύριος Σαλμάς ξεχνώντας ότι αποτελεί εκπρόσωπο των Αιτωλοακαρνάνων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και όχι επιτετραμμένο της Τρόικας στην Αιτωλοακαρνανία, δεν δίστασε, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, να ρισκάρει την ζωή συμπολιτών του στην προσπάθειά του να  διαφύγει!
    Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας, καταδικάζουμε απερίφραστα την ωμή βία κατά των συμπολιτών μας, που το μόνο τους έγκλημα ήταν, ότι θέλησαν να θέσουν τον εκλεγμένο εκπρόσωπό τους προ των ευθυνών του απέναντι στην αδικία.
    Καταδικάζουμε απερίφραστα τις φαραωνικές συμπεριφορές, από όσους έχουν ξεχάσει, ότι πάνω από όλα είναι εκπρόσωποι του λαού.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας δεν θα σταματήσουμε στιγμή να ρωτάμε μέχρι να πάρουμε επίσημη απάντηση…
Γιατί καταδικάζεται το 3ο καλύτερο ΑΤΕΙ της χώρας στον μαρασμό και στην απαξίωση…;
Γιατί δεν εξετάζεται η βιωσιμότητα και οι ανάγκες που μπορεί να καλύψει το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας…;
Γιατί οι Αιτωλοακαρνάνες πρέπει να στερούνται πλέον, ακόμα και τις βασικές υπηρεσίες υγείας και γιατί να δεχθούν την υποβάθμιση του Νοσοκομείου του νομού σε Κέντρα Υγείας…;

     Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας, δεν θα σταματήσουμε στιγμή να παλεύουμε για αυτόνομο Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Αγρίνιο, για αυτόνομο ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με έδρα το Μεσολόγγι!
     Δεν θα σταματήσουμε στιγμή να παλεύουμε, ώστε να αποκτήσουν επιτέλους οι Αιτωλαοακαρνάνες τις στοιχειώδεις υπηρεσίες που οφείλει να παρέχει ένα σύγχρονο κράτος στους πολίτες του!

     Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας, δεν θα σταματήσουμε στιγμή να απευθύνουμε πρόσκληση για κοινή και συντονισμένη δράση όλων των φορέων του νομού, ώστε να ανατρέψουμε τα σχέδια υποβάθμισης της Αιτωλοακαρνανίας, από την κυβέρνηση του μνημονίου.

     Στο προσκλητήριο αυτό ο κύριος Σαλμάς διάλεξε στρατόπεδο. Οι υπόλοιποι συμπολιτευόμενοι βουλευτές του νομού θα βάλουν και αυτοί την Τρόικα πάνω από τον λαό…;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο