Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Αποστρατεύτηκε ο Γιάννης Σιάμος


        Ως ευδοκίμως τερματίσας την καριέρα του κρίθηκε ο Αγρινιώτης Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Σιάμος.  
      Ο Γιάννης Σιάμος έναν από τους πλέον αποτελεσματικούς Αστυνομικούς όπου κι αν υπηρέτησε είχε πολλές και μεγάλες επιτυχίες, αποστρατεύεται με το βαθμό του αντιστράτηγου. Στο παρελθόν είχε υπηρετήσει για πολλά χρόνια με μεγάλη επιτυχία και διοικητής στο Αστυνομικό τμήμα Κατούνας.

       Επίσης οι κρίσεις του Ανώτατου Συμβουλίου της Ελληνικής Αστυνομίας οδήγησαν εκτός ΕΛ.ΑΣ. έναν από τους πιο ικανούς αξιωματικούς τον Ανδρέα Κορδολαίμη, ο οποίος κατάγεται από την Παλαιοκαρυά Τριχωνίδας.   
    Ο Ανδρέας Κορδολαίμης ένας από τους πλέον έντιμους αξιωματικούς, ειδικός αναλυτής των Τροχαίων Οδικών Ατυχημάτων, προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου, ωστόσο κρίθηκε ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του...
     Καμία αλλαγή δεν υπήρξε για τον Θανάση Ματσίκα (κατάγεται από το Αμπελάκι Αμφιλοχίας) που διατηρεί την θέση του ως Υποστράτηγος.
    Αναλυτικά το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων, έκρινε:..........



     Υπό την προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Νικόλαου Παπαγιαννόπουλου  και τη συμμετοχή των Αρχιστρατήγων του Σώματος, Αδαμάντιου Σταματάκη και Δημητρίου Τσακνάκη, συνεδρίασε το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων και έκρινε τους  21 Υποστρατήγους της Ελληνικής Αστυνομίας (20 Γενικών Καθηκόντων και ενός Ειδικών Καθηκόντων-Υγειονομικό). 
      Όπως προκύπτει ο Αγρινιώτης -με επιτυχής παρουσία όπου θήτευσε- Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Γιάννης Σιάμος αποστρατεύεται με τον βαθμό του αντιστράτηγου. Αποστρατεύεται επίσης ο Αγρινιώτης Ανδρέας Κορδολαίμης.
Ειδικότερα το Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων:

    Έκρινε προακτέους στο βαθμό του Αντιστρατήγου, για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων του βαθμού αυτού, τους κατωτέρω Υποστράτηγους:
ΔΙΚΟΠΟΥΛΟ  Ιωάννη
ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ  Σπυρίδωνα

Έκρινε διατηρητέους τους κατωτέρω Υποστράτηγους:
ΤΣΟΥΒΑΛΑ  Κωνσταντίνο
ΠΑΡΑΒΟΛΙΔΑΚΗ  Εμμανουήλ
ΧΑΛΑΤΣΗ  Βασίλειο
ΚΑΤΡΙΑΔΑΚΗ  Εμμανουήλ
ΚΟΥΚΙΟ  Τρύφωνα
ΛΥΓΙΔΑΚΗ  Ευθύμιο
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ  Ηλία
ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ  Γεώργιο
ΚΟΝΤΑΡΙΔΗ  Χρήστο
ΜΑΤΣΙΚΑ  Αθανάσιο

    Έκρινε  ευδόκιμα  τερματίσαντες  τη  σταδιοδρομία τους, τους κατωτέρω εννέα (9) Υποστρατήγους Γενικών και Ειδικών, εκ των οποίων μία (1) Υποστράτηγος Ειδικών Καθηκόντων – Υγειονομικός, οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Αντιστρατήγου εκτός οργανικών θέσεων, τους απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου της θέσης που κατείχαν και θα αποστρατευθούν ύστερα από τριάντα (30) ημέρες:

ΤΣΙΟΤΣΙΟ Δημήτριο
ΚΑΛΑΜΑΡΑ Ιωάννη
ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗ Ανδρέα
ΜΑΡΑΠΙΔΗ Παρασκευά
ΠΑΠΑΔΑΚΗ Δημήτριο
ΜΠΑΛΗ Δημήτριο
ΣΙΑΜΟ Ιωάννη
ΚΟΖΥΡΑΚΗ Στέφανο
ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ Σταυρούδα (Υγειονομικό)

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Ταξιάρχων Αστυνομίας

Πρώτη πηγή: http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο