Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΔΗΜΑΡ: Μια απάντηση στον Π. Κατσούλη


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
       Στη προχθεσινή συγκέντρωση που έγινε στο Μεσολόγγι, παράλληλα με τα δίκαια αιτήματα που διατυπώθηκαν από φορείς της πόλης για την παραμονή αλλά και ενίσχυση του ΤΕΙ Μεσολογγίου, ο Δήμαρχος κ. Κατσούλης, από μικροφώνου και με τη θεσμική του ιδιότητα, «προειδοποίησε» τους βουλευτές του Νομού που στηρίζουν την κυβέρνηση ότι θα είναι «δακτυλοδεικτούμενοι» σε περίπτωση που ψηφιστεί το Σχέδιο «Αθηνά».
          Καθώς γνωρίζετε, η τελική μορφή του Σχεδίου «Αθηνά» δεν έχει ανακοινωθεί, ενώ στις σχετικές συναντήσεις που έχουν προηγηθεί, κατ’ ιδίαν και με τους βουλευτές του Νομού, αλλά και ενώπιον του αρμόδιου Υπουργού, υπήρξε υποστήριξη μιας κοινής πορείας με βασικό άξονα την πρόταση για το Ομόσπονδο Πανεπιστήμιο Πάτρας-Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο-πρότυπο, μάλιστα, της πρότασης της Δημοκρατικής Αριστεράς για τα Ομόσπονδα Πανεπιστήμια ανά την Ελλάδα........



         Τα παραπάνω συμβαίνουν τη στιγμή που ο κ. Κατσούλης, μαζί με τον Δήμαρχο Ναυπάκτου κ. Μπουλέ, συναντήθηκαν και συνομίλησαν, μόλις το περασμένο Σάββατο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη.
     Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. δήλωσε τη στήριξή του και έδειξε και έμπρακτα το σοβαρό ενδιαφέρον που έχει η Δημοκρατική Αριστερά για το σημαντικό θέμα που αφορά το Νομό, γενικότερα, και τα ΤΕΙ Μεσολογγίου και Ναυπάκτου ειδικότερα. Αντίστοιχη συνάντηση  του Προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. είχε προηγηθεί με τον Δήμαρχο Αγρινίου κο Μοσχολιό για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας.
       Η Δημοκρατική Αριστερά θα συνεχίζει να καταβάλει προσπάθειες ώστε να στηρίζει σθεναρά τα δίκαια αιτήματα των Αιτωλοακαρνάνων.
         Οι δηλώσεις που δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις και πυροδοτούν ένα κλίμα αντιπαλότητας δεν βοηθούν προς την κατεύθυνση της εύρεσης λύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο