Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Αγρίνιο: Ρομά δάγκωσε το αυτί αστυνομικού!


      Επεισόδιο σε βάρος αστυνομικών της Α/Δ Ακαρνανίας σημειώθηκε το μεσημέρι κοντά στο ξενοδοχείο Alexander, στην εθνική οδό.
       Ομάδα ρομά, κατά τη διάρκεια προσαγωγής επιτέθηκε σε αστυνομικούς και ένας νεαρός κατάφερε δάγκωμα σε αστυνομικό  στέλνοντας τον στο νοσοκομείο!
     Το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr αστυνομικοί ενημερώθηκαν για την παρουσία ομάδας γυναικών ρομά που κρίθηκαν ύποπτες για κλοπές.......

 
      Αποφασίστηκε να προσαχθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση αλλά όπως φαίνεται κάποιες από αυτές ειδοποίησαν συγγενείς τους με αποτέλεσμα λίγα λεπτά αργότερα στο σημείο να φτάσει ένα αγροτικά με δέκα συνολικά άτομα.
     Οι συγγενείς των γυναικών προσπάθησαν να  τις αποσπάσουν από τα χέρια τους και κάποια στιγμή ένας 25χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό δαγκώνοντας τον στο αριστερό αυτί! 
     Μετά το επεισόδιο ο νεαρός εξαφανίστηκε ενώ ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου με θλαστικό τραύμα στο αυτί για τις πρώτες βοήθειες και υπέβαλλε μήνυση κατά του νεαρού ρομά.
      Η Αστυνομία έκανε έρευνες στον οικισμό Λαγκάδα για την ανεύρεση του νεαρού δράστη χωρίς όμως να τον εντοπίσει.

Πηγή: http://agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο