Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία η χοροεσπερίδα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου


      Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την  Παρασκευή 1 Μαρτίου η χοροεσπερίδα της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου με αφορμή τα 15 χρόνια λειτουργίας της  στο Αγρίνιο.
      Πλήθος κόσμου μας τίμησε με την παρουσία του και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την προσφορά μας στο ανάπηρο παιδί και την οικογένειά του......



      Κοντά μας ήταν η Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κα Νίκη Φούντα, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου-Μεσολογγίου κος Λάμπρος Δημητρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος κος Ευστάθιος Τσούκαλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Γεώργιος Γρίνος, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κα Ευαγγελία Κραβαρίτη.
     Ευχαριστούμε θερμά τους   Αγρινιώτες καλλιτέχνες που αφιλοκερδώς μας διασκέδασαν, κ. Γεώργιο Χαραλάμπους, κ. Ευγενία Γρέντζελου, κ. Σωτήρη Γκεβεντζέ και κ. Ηλία Στεφανίδη.
     Επίσης τους καλλιτέχνες, τον ζωγράφο κ. Χρήστο Γαρουφαλή, τον γλύπτη κ. Βασίλη Παπασάϊκα, τον γλύπτη Θόδωρο για τα έργα που μας προσέφεραν, την Gallery ‘’Νεώριο’’ και το ΠΥΘΑΡΙ Studio.  
      Ευχαριστούμε το σύλλογο γονέων του Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου ΕΛΕΠΑΠ και το προσωπικό του Σχολείου.
      Ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ που αποτελεί την ψυχή της απόδοσης του έργου της και όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση που 15 χρόνια συνεχίζουν να μας στηρίζουν.  
     Τέλος ευχαριστούμε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τον ΑΧΕΛΩΟ Τ.V., τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της πόλης μας για την στήριξή τους. 

Ο Πρόεδρος                         Η Γραμματέας
Επαμεινώνδας Τάνταρος    Λαμπρινή Κολοβού




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο