Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

«Νερό από τον Αστακό» τάζει στην Ιθάκη ο Εμίρης του Κατάρ


       Σε βήμα προς βήμα προσέγγιση με το Κατάρ φαίνεται πως βρίσκεται η χώρα, που αναζητά επενδυτές. Προς το παρόν, ο εμίρης του Κατάρ αγόρασε το νησί Οξιά κι ακόμη πέντε νησάκια στο Ιόνιο. 
    Μιλώντας στο Mega, το πρωί της Δευτέρας, ο δήμαρχος Ιθάκης Γιάννης Κασσιανός επιβεβαίωσε ότι η Οξιά πέρασε στην ιδιοκτησία του εμίρη έναντι του ποσού των 4,9 εκατ. ευρώ, ενώ -όπως είπε- ο εμίρης έχει δώσει ακόμη 3,5 εκατ. ευρώ για άλλα πέντε νησάκια στην περιοχή................



      Τόσο η Οξυά, όσο και άλλα μικρότερα νησιά -μεταξύ των οποίων και τα πέντε που φαίνεται ότι αγόρασε ο εμίρης- είναι ιδιωτικά και διοικητικά ανήκουν στην Ιθάκη.
       Σύμφωνα με τον δήμαρχο, ο εμίρης του Κατάρ υποσχέθηκε, δε, ότι «θα φέρει νερό στην Ιθάκη από τον Αστακό» και έχει ήδη ξεκινήσει τη μελέτη
   Ο δήμαρχος Ιθάκης ανέφερε ότι η Οξιά είναι 4.200 στρέμματα και τα άλλα 5 νησάκια συνολικά 1.600 στρέμματα.
        Ο κ. Κασσιανός εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις κινήσεις του εμίρη του Κατάρ και ανακοίνωσε ότι θα τον ανακηρύξει επίτιμο δημότη Ιθάκης. 
    Το νησί Οξιά, έκτασης 4.200 στρεμμάτων, ανήκει στο σύμπλεγμα Εχινάδων και βρίσκεται στις εκβολές του Αχελώου, απέναντι από τον Αστακό.

thebest.gr
http://www.agrinionews.gr/

2 σχόλια:

  1. κηδεία με ξένα κόλλυβα θέλει να κάνει ο Κασιανός. Οι άνθρωποι δεν έχουν τι να κάνουν τα πετροδόλαρα και αγοράζουν πουρνάρια, Κάποιοι κοιμούνται με τα τσαρούχια και ονειρεύονται πως θα ξυπνήσουν με ρολεξ.. Οι αγοραπωλησίες των εμίρηδων δεν αγγίζουν και δεν αλλάζουν την μοίρα των κακομοίρηδων. Όσοι σχέση έχει η βούρτσα με την λούτσα άλλη τόση σχέση έχει η ανάπτυξη με τους εμίρηδες...astkinos.blogspot
    .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΘΑΚΗΣ ΟΤΙ Η
    ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ Δ.ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ(ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ)ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ,ΓΙΑ ΛΙΠΑΣΜΑ ΙΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο