Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΤΕΙ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΘΗΝΑ


         Εκδηλώστε τη συμπαράσταση σας στο δίκαιο αγώνα των πολιτών, των φορέων, της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΤΕΙ Μεσολογγίου και του Δήμου Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ:
- Για ισονομία, ισοπολιτεία και δικαιοσύνη. Για να μη κλείσει το 3ο καλύτερο ΤΕΙ της χώρας (με βάση διεθνή αξιολόγηση). Για να έχουν πραγματική ισχύ οι κανόνες δικαίου στη χώρα μας και όχι οι πολιτικές - μικροκομματικές πελατειακές σχέσεις............



-Ώστε εμπράκτως η ελληνική πολιτεία να επιδείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στην πόλη οικουμενικό σύμβολο της Ελευθερίας, το Μεσολόγγι, καθώς και στην 30χρονη ιστορική διαδρομή και εθνική προσφορά του ΤΕΙ Μεσολογγίου.

     ``Μετά από ένα μήνα αγωνιστικών κινητοποιήσεων, οι οποίες αντιμετωπίσθηκαν με περίσσιο εμπαιγμό και αλαζονεία, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και οι εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας του ΤΕΙ Φώτης Τσιφοπανόπουλος και Γιώτα Μούτσιου προχωρούν, μέχρι την τελική δικαίωση, στο έσχατο μέσο αγώνα. Την Απεργία Πείνας.

Με την υπογραφή σου στηρίζεις το δίκαιο του αγώνα μας.
ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ: http://bit.ly/13Tmneb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο