Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
 Με την συμμετοχή του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, και πλήθους στελεχών διεξήχθη στην Πάτρα το Προσυνέδριο Δυτικής Ελλάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
      Το παρών έδωσαν και οι πολιτευτές Αιτωλοακαρνανίας του κινήματος Κωνσταντίνος Ντούπης, Παναγιώτης Μιχαλάτος και Γεώργιος Σταθόπουλος. Όλοι ανεξαιρέτως λαμβάνοντας τον λόγο, επεσήμαναν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αιτωλοακαρνανία, όπως είναι το ανύπαρκτο οδικό δίκτυο, το κλείσιμο της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, το κλείσιμο των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, απόρροια της πιστής εφαρμογής των μνημονιακών πολιτικών λιτότητας.......



     Για το ζήτημα των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων μάλιστα, είχαν ιδιαίτερη ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο Δήμαρχος της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης και ο Πρόεδρος του ΑΤΕΙ Μεσολογγίου, Δρ Βαγγέλης Πολίτης – Στεργίου.
      Ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων εξέφρασε την απόλυτη συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα τους, ενώ εντός της εβδομάδας θα πραγματοποιήσουν συνάντηση και με την Τομεάρχη Παιδείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο