Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


ΟΛΟΙ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ , 09:00 πμ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Συμπατριώτισσες, Συμπατριώτες
     Αγωνιζόμαστε για να ζούμε με αξιοπρέπεια εμείς και τα παιδιά μας στον τόπο μας, στον τόπο που όλοι αγαπάμε.
    Όμως αυτό τον όμορφο τόπο, τον καταστρέφουν καθημερινά όλοι εκείνοι που μας κυβερνούν τα τελευταία χρόνια. Ερήμωσαν την Αιτωλοακαρνανία και την πρωτεύουσα της, το Μεσολόγγι. Μας κατάντησαν τελευταίο σε ανάπτυξη νομό της χώρας.
      Τώρα, μετά τα χαράτσια, τη φτώχεια και την ανεργία που γιγαντώνονται από τις πολιτικές τους, αποφάσισαν να μας δώσουν τη χαριστική βολή........



Κλείνουν το 3ο καλύτερο ΤΕΙ της χώρας,
Απαξιώνουν το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ μας

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ

 ΟΛΟΙ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ , 09:00 πμ
ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
Συμπαρασταθείτε στους απεργούς πείνας

Στηρίξτε ενεργά τον αγώνα Δήμου και Συλλογικών Φορέων

1 σχόλιο:

  1. Εχει δικαιο ο κοσμος και φωναζει . !!!! καποιοι τις περισσοτερες φωνές των πολιτων τις βαφτιζουν κομματικες . δεν ειναι ετσι . απο την στιγμη που ανελαβε αυτη η κυβερνηση επρεπε να γνωριζει οτι δεν μπηκε επανω για να κανει την χαρη των γερμανων αλλα για να σωσει την χωρα . το πρωτο που έπρεπε να διαφυλαξει ηταν η φτωχη και μεσαία ταξη . και εκανε ακριβως το αντιθετο . πειτε μου εσεις >>> υπαρχει κατι να δουλευει σωστα ? τα παντα ειναι υπο διάλυση . απο που θα τα μαζεψει αυτα τα χρηματα που ζηταει η κυβερνηση ? ποιος εχει να τους πληρωνει απο εδω και περα ? πολυ λιγοι πιστευω .... η κατασταση ειναι ενα μαυρο χαλι . θα περασουμε λεει την κρίση και μετα ανακαμψη !!! πότε ? πότε θα γινει αυτο ? οταν πεθάνουμε οι μισοι ? εχουμε ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ . ωραια σωσαμε και τις τραπεζες με τα δικα μας λεφτα , αυτα που πληρωνουμε στα δανεια της γερμανιας και εμεις καθε μερα βουλιαζουμε ολο και ποιο πολυ . ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ . η ιστορια αυτη δεν εχει τελος . τα ακουμε εδω και τοσα χρονια !!! τα ιδια πραγματα . και μενουμε παντα στο ιδιο σημειο . να όψονται αυτοι που μας εριξαν στην αγκαθωτη αγκαλια του ΔΝΤ . άλλα μας ειπε και ο αντωνης προεκλογικα, και αλλα κανει τωρα . μας εβαλε κατω απο το παπουτσι και μας παταει και αυτος . το διδαγμα ειναι οτι δεν γινεται να συνεχεισουμε πλεων αλλο ετσι . δεν γινεται να ζουμε μια μοντερνα πτωχευση , για το χατιρι καποιων . κατι πρεπει να γινει . κατι πρεπει να κανουμε . ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο