Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Τροχαίο στην στροφή «καρμανιόλα» του Αη-Γιώργη στην Αμφιλοχία


           Τροχαίο ατύχημα συνέβη σήμερα το μεσημέρι στο 2ο χιλιόμετρο Αμφιλοχίας – Βόνιτσας.  ΙΧΕ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένα άτομο με κατεύθυνση προς Αμφιλοχία εξετράπη της πορείας και ανατράπηκε
      Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής  και της τροχαίας για τον απεγκλωβισμό της οδηγού η οποία τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας Αμφιλοχίας. 
    Η οδηγός είναι κάτοικος Αμφιλοχίας εργαζόμενη στο πρόγραμμα «βοήθεια στο σπίτι»..........



          Τα αίτια του τροχαίου ερευνά η τροχαία Αμφιλοχίας. Το σημείο έχει χαρακτηριστεί αρκετά επικίνδυνο και τα συχνά τροχαία το αποδεικνύουν

Πηγή: http://www.e-maistros.gr/




3 σχόλια:

  1. το εχω ξαναπει οσο και σιγα να πηγαινει καποιος οδηγος εκει κυνδηνευει αμεσα λογο του οδοστροματος . εχω προσωπική εμπειρία , με 40 χιλιομετρα , .... πηγα να βγω απο τον δρομο . το οδοστρομα οταν βρεχει μαζι με τι ψιλο χωμα , γινεται σαπουνι ,. κατα πασα πηθανοτητα το αυτοκινητο εχασε το πισω μερος του ( υπερστροφη ), μεχρι το σημειο να ερθει καθετα στο δρομο , και στην συνεχεια ανετραπει . απαραδεκτα οδηκα δυκτια στο μεγαλυτερο μερος της χωρας . ΠΡΟΣΟΧΗ !! λοιπον . εχουν χαθει πολλες ζωες σε αυτο το δικτιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν από πολλά χρόνια είχα κι εγώ ατύχημα στο δρόμο Αμφιλοχία-Βόνιτσα σοβαρό θα έλεγα ευτυχώς όμως δεν έπαθα τίποτα όπως και αυτός σήμερα. Επιτέλους κάποιος πρέπει ν ενδιαφερθεί γι αυτόν τον δρόμο γιατί κάποια στιγμή θα έχουμε και νεκρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ 130 ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ΄΄΄ΒΡΕ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΚΟΤΣΑΝΑΡΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ,ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΠΗΓΕΝΕ ΜΕ 70 ΘΑ ΓΥΡΝΑΓΑΙ,ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΓΝΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο