Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

«Στην Αιτωλία και στην Ακαρνανία η Ελλάδα μου χαμογελάει»


Αυτήν την εβδομάδα θα παρουσιάσει την περιοχή της Βόνιτσας - Ξηρομέρου και της Αμφιλοχίας –Βάλτου

      O Ραδιοφωνικός Σταθμός της Εκκλησίας της Ελλάδος -λίγες ώρες του προγράμματος του οποίου αναμεταδίδονται απευθείας και από τον τοπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας 106,3 FM STEREO -, παρουσιάζει καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 5.00-6.00 το απόγευμα, έως και τα μέσα Μαρτίου, αφιέρωμα στην Ιερά Μητρόπολή μας με τίτλο: 
"Στην Αιτωλία και στην Ακαρνανία, η Ελλάδα μου χαμογελάει".
     Μία εκπομπή που προβάλλει  την εν γένει ζωή των κοινωνιών της περιφέρειας των γεωγραφικών ορίων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας  με τον δημοσιογράφο κ. Αντώνη Γιαννακόπουλο.......


     Σε κάθε εκπομπή ομιλούν καθημερινά διακεκριμένοι ομιλητές της περιοχής μας καθώς και οι Δήμαρχοι οι δήμοι των οποίων υπάγονται εκκλησιαστικά στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

       Στην πρώτη εκπομπή την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.ΚΟΣΜΑΣ, ενώ την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου ομίλησε ο Δήμαρχος Αγρινίου κ.Παύλος Μοσχολιός.
       Το διήμερο Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Μαρτίου η εκπομπή θα παρουσιάσει την περιοχή της επαρχίας της Βόνιτσας και του Ξηρομέρου, ενώ το διήμερο Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Μαρτίου,  θα παρουσιάσει την περιοχή της Αμφιλοχίας και του Βάλτου.
      Την Τρίτη 5 Μαρτίου θα ομιλήσει και θα παρουσιάσει την περιοχή ο Δήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας κ. Νικόλαος Σολδάτος, ενώ την Πέμπτη 7 Μαρτίου θα ομιλήσει ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Απόστολος Κοιμήσης.

"Στην Αιτωλία και στην Ακαρνανία, η Ελλάδα μου χαμογελάει"
 Καθημερινά 17.00 – 18.00 στους 106,3 MHΖ   www.radioimaa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο