Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΥΡΙΟ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΑΗ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ Τ.Ε.Ι ΛΕΥΚΑΔΑΣ


 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ - ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΚΑΛΕΣΜΑ
ΣΤΟ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΤΩΝ  ΦΟΡΕΩΝ  ΑΥΡΙΟ  11 ΤΟ  ΠΡΩΙ  ΣΤΟΝ  ΑΗ  ΜΗΝΑ
ΓΙΑ  ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ  ΤΟΥ Τ.Ε.Ι ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ  ΤΗΣ  ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  «ΑΘΗΝΑ»

     Το σχέδιο «Αθηνά» που προωθεί η κυβέρνηση για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν γίνεται με κριτήρια τις εκπαιδευτικές ανάγκες αλλά με κριτήρια που επιβάλλουν οι πολιτικές επιλογές και σχεδιασμοί στην Ευρώπη και τη χώρα μας.
Το απορρίπτουμε:
Γιατί αποσκοπεί στην προσαρμογή της Ανώτατης Εκπαίδευσης στις ανάγκες των επιχειρήσεων, με στόχο να περάσουν πιο εύκολα τα ευέλικτα προγράμματα σπουδών, να πεταχτεί εκτός πτυχίου η όποια επαγγελματική ειδίκευση, την οποία θα αγοράζουν στη συνέχεια οι σπουδαστές, με πιστοποιητικά, που θα πληρώνουν στα ίδια τα Τμήματα......



Απαιτούμε  να μείνει το ΤΕΙ στη Λευκάδα με ταυτόχρονη αναβάθμισή του σε διδακτικό προσωπικό, προγράμματα και υποδομές.
     Να μην απολυθεί κανείς εργαζόμενος και δάσκαλος, για να ανοίξει ο δρόμος προκειμένου να ικανοποιηθούν όλες οι λαϊκές ανάγκες της δωρεάν φοίτησης και της ακαδημαϊκής λειτουργίας.
      Να μην πεταχτεί κανείς σπουδαστής εκτός σπουδών, να τελειώσουν όλοι απρόσκοπτα τις σπουδές τους.
      Θέλουμε  ΤΕΙ  με τις παραπάνω προϋποθέσεις που θα παρέχει γνώσεις και μόρφωση, ώστε οι απόφοιτοι του να απασχολούνται στο αντικείμενό τους και όχι να είναι άνεργοι, ή φθηνό εργατικό δυναμικό.

   Το ΕΡΓΑΤΙΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  καλεί όλους τους εργαζόμενους και το λαό της Λευκάδας να πάρουν μέρος στις κινητοποιήσεις που συναποφάσισαν οι φοιτητές μαζί με τους φορείς της Λευκάδας.

ΟΛΟΙ  ΑΥΡΙΟ  ΣΤΙΣ  11 πμ  στον  ΑΗ  ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο