Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Σάρωσε τα μετάλλια ο Α.Σ. Αστακού στο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ


ΣΑΡΩΣΕ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΣΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ: 3 ΧΡΥΣΑ, 3 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ ΤΗΝ 23/24-2-2013.

ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΜΕΝΤΗ Ράνια, ΔΟΥΝΗ Νίκη, ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Μάριος.
ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά, ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ Παναγιώτης, ΖΟΥΛΑ Κωνσταντίνα.
ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ: ΧΑΡΙΖΙ Λορένζο, ΤΖΟΒΟΛΑΣ Γεώργιος, ΠΟΥΛΑΚΗΣ Παναής.

         Μετά από νικηφόρους αγώνες και πολύ καλή εμφάνιση σταμάτησαν στην  5η θέση αφού έχασαν στον πόντο οι ΜΑΡΙΝΟΣ Μιχάλης, ΧΡΟΝΗΣ Βασίλειος, ΚΥΡΙΑΚΟΥ Θεοδώρα, ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Θεοδώρα, ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Ιωάννης.
    Οι υπόλοιποι Αθλητές ΜΠΕΝΕΚΟΣ Δημήτριος, ΜΠΕΝΕΚΟΥ Ανδριάννα, ΧΡΟΝΗΣ Νίκος και ΤΖΟΒΟΛΑΣ Ευστάθιος, δεν κατάφεραν να προχωρήσουν παρόλο την καλή τους εμφάνιση........



      Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η εμφάνιση του Αστακιώτικου Συλλόγου τόσο σε συγκομιδή μεταλλίων όσο και σε απόδοση. Χαρακτηριστικό της απόδοσης είναι τα δύο νοκ άουτ που πέτυχαν τόσο ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ Παναής, όσο και ο ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ  Γιάννης, όταν μετά από μία εντυπωσιακή ενέργεια άφησε έκπληκτους τους παρευρισκόμενους βγάζοντας ένα θεαματικό νοκ άουτ στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα του αγώνα.
       Όπως επίσης και ο συναρπαστικός τελικός της Αθλήτριας ΜΕΝΤΗ Ράνιας, η οποία κέρδισε την περσινή πρωταθλήτρια που ήταν φαβορί.
       Μία ομάδα που είχε οργάνωση, πειθαρχία, πάθος και πολύ καλή φυσική κατάσταση, πράγμα που φάνηκε όταν λόγω της υπερβολικής συμμετοχής Αθλητών (Αγωνίστηκαν 1200 αθλητές) οι Αθλήτριες ΜΕΝΤΗ Ράνια, ΔΟΥΝΗ Νίκη, και ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά, έπαιξαν τελικό μετά τις 11:00 το βράδυ.

 Ο ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΛΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
      Την 1 Μαρτίου αναχωρεί η αποστολή για το Βέλγιο, όπου θα λάβει μέρος στο Διεθνές Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.
      Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, δήλωσε σχετικά: «Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά γιατί μας κάνουν όλους υπερήφανους. Αυτό που πετύχαμε στους Αγώνες στη Χαλκίδα, είναι το καλύτερο εφόδιο για να πάμε στο Βέλγιο. Αυτό ακριβώς ήθελα.  Να πάμε με καλή ψυχολογία. Βρισκόμαστε τώρα στο πιο δύσκολο σημείο. Πάμε σε πρωτάθλημα όπου θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε Αθλητές από χώρες με παράδοση στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ όπως Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ κ.λ.π. Έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα τα καταφέρουμε. 
     Θέλω να κλείσω ευχαριστώντας ακόμη μία φορά εκ μέρους των αθλητών και των γονιών τους τον Αστακιώτη επιχειρηματία ΠΑΝΤΑΖΗ Απόστολο, ο οποίος είχε καλύψει τα έξοδα της αποστολής με χορηγία του από τον Οκτώβριο του 2012, όπως είχαμε αναγγείλει. Χωρίς αυτή τη χορηγία σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα. Είμαστε σίγουροι ότι θα τον δικαιώσουμε. Ευχαριστώ.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο