Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Βραβεύτηκαν 5 αθλητές ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ του Α.Σ. Αστακού για τις διακρίσεις του το 2012


     Οι Βραβευθέντες Αθλητές ήταν οι εξής: ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία,  ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά, ΜΕΝΤΗ Ράνια, ΖΟΥΛΑ Κων/να και ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Χρήστος  
      
          Η Ένωση ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος (ΕΤΑΝΕ) βράβευσε την Κυριακή 17-02-2012 τους διακριθέντες αθλητές, οι οποίοι την περίοδο 2012 πέτυχαν Πανελλήνιες και Διεθνείς διακρίσεις. 
      Η βράβευση έγινε με ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Δημαρχείου Αχαρνών στην Αθήνα σε μια όμορφη τελετή, στην οποία βραβεύτηκαν πέραν των αθλητών και άνθρωποι με προσφορά στον Αθλητισμό γενικότερα.....



    Ανάμεσα τους βραβεύτηκαν και πέντε αθλητές του Αστακιώτικου συλλόγου, οι οποίοι πέτυχαν πανελλήνιες διακρίσεις το έτος 2012.

Οι Βραβευθέντες Αθλητές ήταν οι εξής:
1)-ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία
2)-ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά
3)-ΜΕΝΤΗ Ράνια
4)-ΖΟΥΛΑ Κων/να
5)-ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Χρήστος    
    
        Το ότι πέντε αθλητές του Αστακού κατάφεραν να είναι στους καλύτερους της Ελλάδας στην κατηγορία τους αποτελεί αθλητικό γεγονός για την πόλη του Αστακού  και επιβεβαιώνει ότι ο Α.Σ  Αστακού θεωρείται ένας από τους πιο δυνατούς συλλόγους της χώρας.
       Ο Α.Σ Αστακού συνεχίζοντας την αγωνιστική του πορεία την 23/24-02-2013 θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα στοχεύοντας σε καινούργιες διακρίσεις. 
    Επίσης στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του συλλόγου για το μεγάλο αγωνιστικό του βήμα  όπου από 1 έως 4 Μαρτίου θα λάβει μέρος στο Διεθνές πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που θα γίνει στο ΒΕΛΓΙΟ.
   Αξίζουν συγχαρητήρια στους αθλητές για τις επιτυχίες τους και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην πορεία τους!!  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο