Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αμφιλοχία: Η αστυνομία για το γεμάτο κλοπιμαία φορτηγό


     Συνελήφθησαν στην Αμφιλοχία τρεις αλλοδαποί για κλοπές. Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας προέκυψε ότι μέρος των κλοπιμαίων είχε αφαιρεθεί προχθές (27-1-2013) από 42χρονο, στο Άκτιο.

 «Κατασχέθηκαν πληθώρα κλοπιμαίων», αναφέρει το αστυνομικό δελτίο σχετικά με το μπλόκο στο φορτηγό με κλοπιμαία που έγινε γνωστό χθες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει:
        Συνελήφθησαν χθες το πρωί, στο 99ο χλμ της Εθνικής Οδού  Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο Στάνο Αμφιλοχίας, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας (δυο άνδρες και μια γυναίκα) ηλικίας 42, 32 και 43 ετών αντίστοιχα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση, αδικήματα της κλοπής και της μη νόμιμης παραμονής στη χώρα................



     Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί σε φορτηγό αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τρεις συλληφθέντες βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής:
• Ένα μοτέρ υπόγειας γεώτρησης αξίας μεγαλύτερης των 10.000 ευρώ
•Ένα καυστήρα πετρελαίου
• Τρεις σάκους με καλώδια
• Διάφορες οικιακές συσκευές

      Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας προέκυψε ότι μέρος των κλοπιμαίων είχε αφαιρεθεί προχθές (27-1-2013) από 42χρονο ημεδαπό, στο Άκτιο.
      Το φορτηγό όχημα των δραστών κατασχέθηκε ενώ τα κλοπιμαία που δεν αποδόθηκαν φυλάσσονται στο Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας προκειμένου να αναγνωριστούν από τους παθόντες.
       Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων προέκυψε ότι η 43χρονη παρέμενε στη χώρα χωρίς τα νόμιμα έγγραφα διαμονής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.


Πηγή: http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο