Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας στο πολυσυνέδριο - έκθεση MONEY SHOW στην Αθήνα


         Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το πολυσυνέδριο - έκθεση MONEY SHOW στην Αθήνα στις 21 & 22 Δεκεμβρίου στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ XILTON.
        Οι διοργανωτές για πρώτη φορά θα προσπαθήσουν να αναδείξουν και προβάλλουν την περιοχή του Νομού Αιτωλοακαρνανίας τόσο με τις συμμετοχές στο εκθεσιακό κομμάτι όσο και με την διοργάνωση 3 συνεδεριακών εκδηλώσεων που θα προσπαθήσουν να αναδείξουν  την συγκεκριμένη περιφέρεια.....



   Τα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ θα είναι μια ξεχωριστή παρουσία στο πολυσυνέδριο αφού μέσα απο την εκθεσιακή του συμμετοχή θα προσπαθήσει να γίνει ευρύτερα γνωστή ενώ θα διοργανώσει και συνεδρία το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα με τίτλο  «ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ» προωθώντας έτσι το franchise και την επιχειρηματική ιδέα της επένδυσης .
    Ξεχωριστή θα είναι και η συμμετοχή της επιχείρησης ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ ΚΟΤΣΑΡΗΣ όπου θα παρουσιάσει ενα ξεχωριστό προϊόν της περιοχής του Μεσολογγίου και θα έχει την δυνατότητα της προβολής αλλά και των συναντήσεων με επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο προϊόν.
    Η εταιρεία ΘΕΡΜΟΖΕΛ της γνωστής οικογένειας ΖΕΛΙΟΥ θα δώσει το παρόν σε αυτό το μεγάλο πολυσυνέδριο προσδίδοντας μια ξεχωριστή νότα στις συμμετοχές απο το Νομό Αιτωλοακαρνανίας.
      Στα μέσα της εβδομάδας θα ανακοινωθούν οι ομιλητές αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα της όλης εκδήλωσης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο