Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Casualista.com: ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τους αναγνώστες του XIROMERO NEWS


            Το Casualista.com είναι Ελληνική Εταιρεία, ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2012 από τους συμπατριώτες Διονύσιο και Θεόδωρο Καραμπέκιο, μετά από μακροχρόνια  εμπειρία στο χώρο της ένδυσης και της διακόσμησης και αγάπη για το Fashion Styling και το Design. Το Casualista ταξιδεύει και παραδίδει σε όλο το κόσμο!
       Αυθεντικά Fashion Brands Ρούχων και Αξεσουάρ καθώς και τα νεότερα Fashion Trends & Gadjets για εσένα και το σπίτι σου!
    Παραδόσεις σε Ελλάδα, Κύπρο μέσα από το δίκτυο της Γενικής Ταχυδρομικής και των Ελτα, παραδόσεις στον υπόλοιπο κόσμο μέσα από το δίκτυο της UPS......



      Στόχος μας είναι να διαθέτουμε στους πελάτες μας στην Ελλάδα αλλά και σε όλο το κόσμο, μέσω διαδικτύου, προϊόντα από τα πιο εμπορικά brands εταιρειών. 
    Μοναδικά προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της μόδας, σε συμφέρουσες τιμές, με προτεραιότητα μας την αυθεντικότητα τους και την παράδοση τους γρήγορα και οικονομικά. 
      Ξεχωριστές προτάσεις και εντυπωσιακές συλλογές για εσάς και το σπίτι σας, ετοιμοπαράδοτα, με ευκολίες πληρωμής και αντικαταβολή στη πόρτα σας.
       Κάθε μήνα ανανεώνουμε τις συλλογές μας με νέα προϊόντα και καθημερινά παρέχουμε στους πελάτες μας συμφέρουσες προσφορές σε μοναδικές ευκαιρίες!

     Προσφέρουμε για OΛΟΥΣ τους αναγνώστες του  XIROMERO NEWS, επιπλέον ΈΚΠΤΩΣΗ 20%  στις ήδη χαμηλές τιμές μας με τον κωδικό XIROMERO.
     Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα WWW.CASUALISTA.COM, δώστε την παραγγελία σας και συμπληρώστε τον κωδικό στο πεδίο στο καλάθι αγορών σας και θα αφαιρεθεί αυτόματα! 
Τηλεφωνικές Παραγγελίες στο 213 025 6614.

     Η προσφορά ισχύει μέχρι της 10-01-2013 αφορά παραγγελίες άνω των 100€ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσες φορές επιθυμείτε!


CASUALISTA.COM | ONLINE FASHION
Aggelou Metaxa 37 Glyfada Athens 16674
tel.+30 213 0256614 | fax.+30 210 8945483

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο