Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Η αστυνομία για τις συλλήψεις και τη ζωοκλοπή στον Άγιο Νικόλαο Κατούνας


       Στην κατοχή των συλληφθέντων οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα καθώς και τα δυο σκοτωμένα ζώα τα οποία απέδωσαν στον 33χρονο. Οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, σκότωσαν με κυνηγετικά όπλα, δυο χοίρους 33χρονου κάτοικου Αγίου Νικόλαου Κατούνας, τους οποίους αφού φόρτωσαν σε όχημα τους μετέφεραν σε στάβλο τους.

      Συνελήφθησαν πέντε ημεδαποί για ζωοκλοπή – ζωοκτονία στο Ξηρόμερο” αναφέρει η αστυνομία για το χθεσινό συμβάν στον Άγιο Νικόλαο Κατούνας. Το αστυνομικό δελτίο αναλυτικά αναφέρει:
       Συνελήφθησαν χθες (16-12-2012) το μεσημέρι, στον Άγιο Νικόλαο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, πέντε ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 56 έως 31 ετών, σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ζωοκλοπής και ζωοκτονίας κατά συναυτουργία.....



     Ειδικότερα οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, σκότωσαν με κυνηγετικά όπλα, δυο χοίρους 33χρονου ημεδαπού τους οποίους αφού φόρτωσαν σε όχημα τους μετέφεραν σε στάβλο τους.
      Για τη διερεύνηση του περιστατικού ενεργήθηκαν αναζητήσεις από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατουνας με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. 
    Στην κατοχή των συλληφθέντων οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τέσσερα κυνηγετικά όπλα καθώς και τα δυο σκοτωμένα ζώα τα οποία απέδωσαν στον 33χρονο.
    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Πηγή: http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο