Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων στον Αετό


      Εικόνες τρόμου έζησε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στον Αετό (Ακτίου-Βόνιτσας) όταν δυο άγνωστοι εισέβαλαν απόψε τη νύχτα στο σπίτι τους από ένα παράθυρο. 
    Οι δύο άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι με καλυμμένα τα πρόσωπα τους και ακινητοποίησαν τον 84χρονο άνδρα (η 80χρονη σύζυγος είναι άρρωστη και κατάκοιτη) τον ξυλοκόπησαν και απειλώντας τον με ένα μαχαίρι τον ακινητοποίησαν δένοντας του χέρια και πόδια και του ζήτησαν να τους πει που έχει χρήματα....


    
     Ο ηλικιωμένος μη μπορώντας να αντιδράσει έβλεπε τους κουκουλοφόρους να ψάχνουν το μικρό σπίτι του από τις 11 το βράδυ μέχρι τις 2 το πρωί και τελικά να αποχωρούν με χίλια ευρώ περίπου τα οποία και εντόπισαν.
        Σήμερα το πρωί μια γειτόνισσα τους επισκέφτηκε, είδε το ζευγάρι σε άθλια κατάσταση και ειδοποίησε την αστυνομία (Α.Τ. Κατούνας) η οποία μέχρι αυτή την ώρα ερευνά για τον εντοπισμό των δραστών.

3 σχόλια:

  1. Distuxws ta krousmata afxanontai me polla paromoia peristatika sta xwria tou Xiromerou xwris na entopistei kapoios ws <>..... Kati prepei na ginei suntoma kindunevoun oi pantes....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΠΩς ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΛΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΩΠΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρέμασμα από το Πλατανι του χωριού μας ως να πεθάνουν κ μετά πέταμα στην μποδοβινητσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο