Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Παρουσιάστηκε βιβλίο Ευθυμίου Πριόβολου: «Δρόμοι μακρινοί, πολυταξιδεμένοι» στη Νίκαια


          Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Ι. Ρέντη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη  12  Δεκεμβρίου 2012,  η παρουσίαση του βιβλίου του Ευθύμιου Πριόβολου: «Δρόμοι μακρινοί, πολυταξιδεμένοι 40 παραδοσιακά λαϊκά παραμύθια μύθοι και ευτράπελες διηγήσεις» από τον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη και την Αιτωλική Πολιτιστική  Εταιρεία (ΑΙΠΟΕ).
      Ο χώρος, ασφυκτικά γεμάτος (περισσότερα από 400 άτομα, φίλοι, καθηγητές, μαθητές και γονείς τίμησαν με την παρουσία τους), γέμισε με εικόνες και μουσική που σε ταξίδευε στην χώρα των παραμυθιών, σε ένα πολιτισμό τόσο οικείο αλλά και τόσο διαφορετικό συνάμα...
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ-PHOTOTSELIOS….



      Το συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος της ΑΙΠΟΕ Κοντός  Παναγιώτης και για το βιβλίο μίλησαν:
-Ιωακειμίδης Γεώργιος, Δήμαρχος Νίκαιας -  Αγ. Ι. Ρέντη, Πολιτικός Μηχανικός
-Θανόπουλος  Γεώργιος, Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών 
-Κουμπάρου  Χρυσάνθη, Δρ. Φιλολογίας, Σχολική Σύμβουλος.
     Οι ομιλητές με τον μεστό τους λόγο έκαναν την παρουσίαση του συγγραφέως και του βιβλίου ακόμα πιο προσιτή και αγαπητή στον κόσμο που τους παρακολουθούσε με αμείωτο ενδιαφέρον.
    Τέλος ο συγγραφέας των  παραμυθιών Ευθύμιος Πριόβολος ευχαρίστησε το πυκνό ακροατήριο για τη θερμή υποδοχή του νέου του βιβλίου.
        Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ακουγόταν αγαπημένες μελωδίες και τραγούδια από την ταλαντούχα Δανάη Τσιρώνη καθώς και την καθηγήτρια μουσικής Άννα Ντίζου στο πιάνο.

















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο