Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ: ΠΡΟΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ


ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΑ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ - ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
       Το υφιστάμενο έως και σήμερα νομοθετικό πλαίσιο για το εορταστικό ωράριο, σε σχέση με την ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ,  αποδείχθηκε – χρόνια τώρα – πως και τους καταναλωτές εξυπηρετούσε και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς εξασφάλιζε και στα μαγαζιά μας (όταν υπήρχε δουλειά!!!) δεν στερούσε τον τζίρο.
     Το επιχειρούμενο άνοιγμα για την 2η Κυριακή (30-12-2012) που με νομοθετικό πραξικόπημα η ηγεσία του Υπουργείου προωθεί, είναι η κερκόπορτα για το οριστικό άνοιγμα των Κυριακών όλο το χρόνο!!!...



ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΑ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ - ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ
-Μην τσιμπήσουμε.
-Μην αποπροσανατολιστούμε.
-Μην βάλουμε μόνοι μας τους τίτλους του τέλους για τα μαγαζιά μας και τις οικογένειές μας.
-ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ( 23-12-2012).
-ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.

1 σχόλιο:

  1. τα πραγματα ειναι απλα . οι κυριακες θα ειναι οτι καλυτερο για τις επειχηρησεις κολοσους που βρίσκονται στην χωρα μας . λεω τωρα ενα παραδειγμα . απο τα 1000 εβρω που θα πεσουν στην αγορα την κυριακη αντε το πολυ τα 100 να ειναι σε μικρες επηχηρησεις ολα τα αλλα πανε εκει που ανοιγουν τον δρομο οι μνημονιακοι . μην ξεχναμε οτι η κυριακη ειναι η πρωτη μερα της εβδομαδας , αφηερωμενη στον θεο . αυτο καποιους ενωχλει ..... γενικα η ορθοδοξια ειναι ενα μεγαλο εμποδιο στους αντιχριστους . τιποτα δεν γινετε πλεων τυχαια , εχουν ολα τον σκοπο τους . δυστηχως κυβερνόμαστε απο ξενα συμφερωντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο