Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ο Δ. Μπάκος (πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης) στηρίζει τον Ναυτικό όμιλο Αστακού και τον Κ. Γαλάνη


        Την πρώτη του συγκέντρωση πραγματοποίησε στις 11/12/2012, ο νέο ιδρυθείς αθλητικός Ναυτικός Όμιλος Αστακού. Ο όμιλος απαρτίζεται ως τώρα από 34 τακτοποιημένα οικονομικά  μέλη  μεταξύ αυτών και ο κ. Μπάκος Δημήτριος εφοπλιστής και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης.
        Ο κ. Μπάκος ανέλαβε να εξοπλίσει τον όμιλο με  σκάφη Όπτιμιστ και Λέιζερ για παιδιά καθώς και ότι άλλο υλικό χρειαστεί ο Όμιλος.
        Σε προηγούμενη συνάντηση που είχαν ο κ. Μπάκος και ο Αντιπρόεδρος του ναυτικού ομίλου Αστακού κ. Γαλάνης Κωνσταντίνος (συνάντηση που  απεικονίζεται στην φωτογραφία), ο κ. Μπάκος εξέφρασε την επιθυμία να  στηρίξει ηθικά αλλά και κυρίως οικονομικά τον Γαλάνη Κωνσταντίνο προκειμένου να διεκδικήσει στις επερχόμενες  Δημοτικές εκλογές το χρίσμα του Δημάρχου Ξηρόμερου. 
           Ευχόμαστε τον Ναυτικό Όμιλο καλοτάξιδος και στο κ. Γαλάνη καλή επιτυχία…..

8 σχόλια:

  1. Μπραβο για τον ομιλο!!! Οσο για τα πολιτικα πετυχε κελεπουρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στον Κώστα! Είναι ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία, έχει βοηθήσει πολύ κόσμο πληρώνοντας πολλές φορές απο την τσέπη του, με ευαισθησίες απέναντι σε προβλήματα συνανθρώπων του, έντιμος και άξιος πάνω από όλα! Εύχομαι ό,τι καλύτερο! Το αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ τον Κωστα γιατι ειναι απο τους λιγους ανθρωπους που δεν αναζητουν τα χρηματα με τον ενα ή αλλο τροπο κ γιατι οχι να μην ειναι ο επερχομενος δημαρχος!?
    ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ (μελλοντικε) δημαρχεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε!!!! Όχι ρε παιδιά, αν είναι να πάμε πίσω για άλλη μια πενταετία τότε τι να πούμε; Καλός ο ΚΩΣΤΑΣ αλλά υπάρχει και νέο αίμα που πρέπει να ασχοληθεί με τα κοινά και ο κάθε ΚΩΣΤΑΣ να τους πλαισιώσει, ας κοιτάξουμε μια φορά μπροστά και ας μην κάνουμε πισωγυρίσματα.
    Όσο για την παρούσα δημοτική αρχή κάηκε πριν την ώρα της, να με θυμηθείτε ότι δεν θα βγάλει την θητεία της, πάντως ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ θα είναι καλύτερος απο τον πρώην......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωραια τα πλαστα τα σχολια υποστηριξης... αντι να δωσετε βαρος στον Ομιλο και σε αυτη την μεγαλη προσπαθεια κοιτατε να στηριξετε τον δοκιμασμενο -αποτυχημενο Γαλανη!!
    Μην μπερδευετε τον ομιλο με τον Γαλανη αλλο το ενα αλλο το αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θεμα ειναι οτι εγινε ενας ομιλος με τον οποιο μπορουν ν ασχοληθουν ολοι οι αστακιωτες κ ολοι να στηριξουμε. Οσο για το δημαρχιλικη..οκ..μακαρι να καταφερει να ξεφυγει ο τοπος μας απο τη σαπιλα που κατρακυλαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο