Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Έφυγε από κοντά μας ο Ηλίας Κοσσόβας


        Χθες το πρωί, εντελώς ξαφνικά έφυγε από κοντά μας, σε ηλικία 69 ετών, ο Ηλίας Κοσσόβας.  
        Ο Ηλίας Κοσσόβας διετέλεσε, μεταξύ άλλων, Πρόεδρος για πολλά χρόνια στο Στρογγυλοβούνι και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αστακού με έντονη παρουσία στα αυτοδιοικητικά δρώμενα.
        Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο χωριό Στρογγυλοβούνι του Δήμου Ξηρομέρου.
     Ο χαμός του βύθισε στο πένθος, όχι μόνο την οικογένειά του και το Στρογγυλοβούνι, αλλά και όλους όσους τον γνωρίσανε από κοντά.
Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. 

3 σχόλια:

  1. Δημήτρης Στεργίου:
    Με συγκλόνισε η απώλεια του Ηλία. Πορευθήκαμε μαζί από τα παιδικά μας χρόνια, από τα γυμνασιακά μας χρόνια, μέχρι τη συνεχή ενασχόλησή του σχεδόν αποκλειστικά με την Αυτοδιοίκηση και τη μεγάλη αγάπη του στο Στρογγυλοβούνι, που είναι είναι και η δεύτερη ιδιαίτερη πατρίδα μου. Δυνατός χαρακτήρας. Δυναμικός και δημιουργικός στο χώρο που υπηρέτησε. Σε κάθε συνάντησή μας για αυτό το λόγο τον συγχαιρόμουνα. Αλλά, ήταν πάντα σοβαρός και ανέκφραστος. Με στενοχώρησε ο χαμός του Ηλία. Θέλω να εκφράσω τα θερμά συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του και αγαπητή μου φίλη Γιαννούλα και στην οικογένειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικόλαος Μπλαχούρας:
    Βοήθησε πολλούς συγχωριανούς και υπηρξε ενας πολυ σπουδαιος ανθρωπος, στο καλό κουμπάρε Λία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TON HΛΙΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. Η ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΑ, Η ΕΥΘΗΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΕ ΗΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο