Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου: Προετοιμασίες ΝΑΤΟ για επέμβαση στη Συρία


ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

    Η Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, ενημερώνει τον Αγρινιώτικο λαό  και καταγγέλλει στον λαό μας, την πρόσφατη απόφαση του ΝΑΤΟ, στην σύνοδο των Υπουργών Εξωτερικών του, να εγκαταστήσει αντιπυραυλικές συστοιχίες τύπου «PATRIOT» στα σύνορα της Τουρκίας με την Συρία.
     Η απόφαση του ΝΑΤΟ, με την συμμετοχή και συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης, κλιμακώνει την ιμπεριαλιστική επέμβαση στην Συρία.....


     Αμυνόμενη είναι η Συρία όπως φάνηκε και από το περιστατικό του Τούρκικου μαχητικού αεροσκάφους στον εναέριο χώρο της Συρίας και άλλες παρόμοιες προβοκάτσιες. Προετοιμάζεται έτσι το έδαφος για «ζώνη απαγόρευσης πτήσεων», ώστε οι επιχειρήσεις των κάθε λογής μισθοφόρων της περιοχής και πρακτόρων της Βρετανίας, Γαλλίας, ΗΠΑ και Κατάρ να γίνουν ακόμη πιο φονικές.
        Η Επιτροπή Ειρήνης Αγρινίου και η ΕΕΔΥΕ,  καταγγέλλει την ελληνική κυβέρνηση για την παραπάνω απόφαση του ΝΑΤΟ, τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια με το Ισραήλ και την μετατροπή της Σούδας σε ορμητήριο πολέμου κατά γειτονικών λαών.
     Απαιτούμε την απεμπλοκή της χώρας από κάθε ιμπεριαλιστικό πολεμικό σχεδιασμό και  επέμβαση, το κλείσιμο της Βάσης της Σούδας, την αποδέσμευση της χώρας από το ΝΑΤΟ και την επιστροφή όλων των στρατιωτικών αποστολών στο εξωτερικό.

Η Γραμματεία της Επιτροπής 
13 Δεκέμβρη 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο