Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Γουρούνια τρώνε σκουπίδια στη χωματερή Αστακού!!


     Επανέρχεται ο Π. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος με νέα διευκρινιστικά στοιχεία για την Μαρίνα Αστακού και με μια καταγγελία που σοκάρει για ανεξέλεγκτα γουρούνια που τρώνε σκουπίδια στη χωματερή Αστακού!!  

Αναλυτικά:
        Όσο   και  εάν προσπαθήσει η  Δημοτική αρχή   να πείσει ότι είχαν  εντάξει την ΜΑΡΙΝΑ στον ΘΗΣΕΑ   δεν μπορούν να πείσουν  κανέναν, γιατί   τα   έγραφα της  14/2/2007  δείχνουν ότι σαράντα ημέρες από την ημέρα που αναλάβαμε   δεν αναφερόταν ούτε ένα  ΕΥΡΩ    για  την ΜΑΡΙΝΑ, πέραν του  γεγονότος  ότι  ακόμη και   σήμερα  ο Δήμος  δεν  έχει  ώριμη  μελέτη   με τεύχη  δημοπράτησης και  περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις  για  να  πάρει άδεια δημοπράτησης......


           
      Εμείς   συνεχίσαμε τις προσπάθειες  για την ΜΑΡΙΝΑ. Όπως φαίνεται το  πόρισμα επιτροπής εμπειρογνωμόνων που απέστειλε  ο  Νομάρχης ύστερα από αίτημα μας, το  οποίο   έδειχνε  ότι   το  Λιμάνι είχε υποστεί  ζημιές από τον σεισμό, εξαιτίας  του οποίου ο Δήμος είχε κηρυχτεί σεισμόπληκτος, το   αποστείλαμε   στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  μαζί με άλλα έγγραφα, αλλά η   απάντηση ήταν δεν υπάρχουν χρήματα για την ΜΑΡΙΝΑ.
            Σίγουρα οι πολίτες   έχουν βγάλει τα  συμπεράσματα  τους, αφού  γνωρίζουν ότι  όταν αναλάβαμε  ο  Δήμος   Αστακού   κατείχε    το  θλιβερό  Πανελλαδικό αρνητικό  ρεκόρ  με  απορροφητικότητα  στον ΘΗΣΕΑ μόλις 19%, όταν άλλοι Δήμοι   είχαν απορροφητικότητα 65 και 70%.   

            Όμως  η Δημοτική Αρχή  καλείται    να πει, όπως είχα υποσχεθεί, γιατί   ενώ όταν τους παρέδωσα, στην πόρτα   της  χωματερής υπήρχε βαριά σιδερένια υδραυλική πόρτα  σαν και  αυτές που  έχουν τα  φεριμπότ, επάνω στην οποία περνούσε  και  μπουλντόζα, για την  οποία  είχαμε  8 τηλεκοντρόλ, με τα οποία  άνοιγε   και  έκλεινε  και   δεν μπορούσε  να περάσει μέσα ούτε «κουνούπι», για  την κατασκευή και  λειτουργία αυτής της πόρτας, είχε δαπανήσει   ο  Δήμος  12.000 ΕΥΡΩ    για   την πόρτα  και  36.000 ΕΥΡΩ    στην ΔΕΗ   που έφερε  το ρεύμα,  κάποιοι φωστήρες του Δήμου πήγαν   και  έθαψαν με  χώμα  την πόρτα  με   αποτέλεσμα  να   γεμίζει   η  χωματερή  με γουρούνια, τα οποία  τρέφονται   με «οικολογική τροφή», που τους   παρέχει   απλόχερα  ο Δήμος Ξηρομέρου,  προσφέροντας  στους  κατοίκους, οι οποίοι   τα τρώνε, υψηλού επιπέδου ποιότητα ζωής .
            Θερμά  συγχαρητήρια!!!!!!! Οι   φωτογραφίες   και   το  VIDEO   με  ήχο  είναι  σκέτη διαφήμιση για  σας.
            Στις  φωτογραφίες  και στο  VIDEO φαίνονται  οι  κολώνες της ΔΕΗ  για  την αυτόματη λειτουργία της υδραυλικής πόρτας της χωματερής. Εκτός  εάν νομίζετε ότι προοριζόντουσαν για την λειτουργία του «Οικολογικού Χοιροτροφείου».
            Και μη   ξεχάσετε  να εισάγετε   την   Επιχείρηση  του «Οικολογικού  Χοιροτροφείου» του Δήμου Ξηρομέρου  στο  Χρηματιστήριο, οι   μετοχές   της οποίας   θα  γίνουν ανάρπαστες, αφού   ο  Δήμος  έχει   αναλάβει  την εκτροφή  και πάχυνση των γουρουνιών  με  μηδενικό κόστος!!!!!!
            Μετά από τέτοια χάλια  νομίζετε   ότι   μπορείτε  να  μιλάτε για ΜΑΡΙΝΕΣ, ΣΦΑΓΕΙΑ  και  τα άλλα  μεγάλα  του  Δήμου; Νομίζετε ότι  σας   εμπιστεύεται πλέον  κανένας;
            Περιμένετε  αφού  θέλετε τόσο πολύ   και θα δείτε τα κατορθώματα σας  και  στα άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα.
           
Αστακός 12/12/2012
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
 Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ 



ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ


ΔΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΑΣΤΑΚΟΥ







4 σχόλια:

  1. τουλαχιστον ο Σταικος ειναι ο τελευταιος που πρεπει να μηλαει για αυτα αφου αυτουνου εργα ειναι δηλαδη καταγγελει τον εαυτο του.και τα μυαλα στα γκαγκελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Ο κ ΣΤΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΠΕ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΝΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ( ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ)ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΑΣΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ. ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ , ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟΥΣ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΩΝ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ, ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ
    ( ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ- ΑΣΤΑΚΟΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΕΙΜΑΡΟΥ ΓΕΡΟΜΠΡΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΝΙΓΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΜΑΧΕΡΑΣ ΣΚΟΥΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ? ΘΑ ΜΠΡΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ NEWS. ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ Ο κ ΣΤΑΙΚΟΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΗΧ/ΚΟΙ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ? ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΙΛΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΕ? ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ? ΑΣ ΤΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ . ΑΣ ΠΑΨΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΤΕΛ ΕΩΣ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΛΙΒΑΝΗ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΙΛΟΥΝ. ΣΤΟΝ κ. ΣΤΑΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΙΡΕΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΒΛΕΨΙΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΔΙΚΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΡΙΜΑΣΕΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΘΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας έρθει σε ένα συμβούλιο το παραπάνω θέμα για να δούμε πόσα απίδια πέρνει ο σάκος. Αλλά ποιος να το φέρει; Η συμπολίτευση που έχει κάνει την πατάτα ή η αντιπολίτευση που δουλεύει για να κάνει δουλειές ο υμέτερος εργολάβος. Όλοι κάνουν την πάπια. Αν έχουν λίγη τσίπα πάνω τους γιατί δεν ψηφίζουν στο Δ.Σ να μπει στο Δήμο οικονομικός έλεγχος και για τις 3 ενότητες σήμερα και για 3 τετραετίες πίσω; Όλα στο φως θα βγουν τότε και μερικοί θα φύγουν απο το Ξηρόμερο. Άντε λοιπόν να δούμε γιατί στις Φυτείες ειπώθηκε αυτο αλλά κάποιοι τσίνισαν και άλλαξε η απόφαση για να μην καταρεύσει το συστημά τους και χάσουν την πίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο δικο μου χωριο να δητε τι τρωνε αλλα ετσι ειναι νοστημο το κρεας που να ξερετε να τρωτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο