Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Παναγιώτης Στάϊκος: Βολές αλλά και παρουσίαση των μεγάλων έργων επί θητείας του


        Απαντήσεις στην κριτική που ασκείται σε βάρος του, δίνει ο Π. Δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάϊκος. Παρουσιάζει με φωτο τα έργα που έχει επιτελέσει επί θητείας του και  καταγγέλλει ότι στην κεντρική δεξαμενή   του Αστακού  το νερό κατεβαίνει ρυάκι λόγω της υπερχείλισης της  δεξαμενής, με αποτέλεσμα την υπέρογκη κατανάλωση ρεύματος  και φθορές στα μοτέρ και τις αντλίες.  
Αναλυτικά:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ
        Υπάρχουν κάτι  ανόητα  ανθρωπάκια, τα  οποία έχουν την εντύπωση  ότι αρθρώνουν  πολιτικό  λόγο, βρίζοντας  (αποκαλώντας με ανεγκέφαλο, επικίνδυνο και τελείως  ανεύθυνο), λασπολογώντας   και  απειλώντας   να  με κλείσουν μέσα, των οποίων τα Ελληνικά  μοιάζουν περισσότερο  με Αλβανικά, προδίδοντας  όχι   απλά  γλωσσική ένδεια , αλλά και  νοητική  στέρηση.   
        Όλοι  γνωρίζουν  ότι οι  δεξαμενές   στην θητεία  μου   ως Δημάρχου Αστακού,  όχι  δεν είχαν χάλια,  αλλά   έλαμπαν. Καθαριζόντουσαν  δύο   και τρείς φορές   το χρόνο, υπήρχαν λουκέτα  σε όλες   και  οι πολίτες    απολάμβαναν καθημερινά  άφθονο  και  αρίστης ποιότητας  νερό.....



       Εδώ  επικαλούμαι την μαρτυρία όχι συνεργατών μου, αλλά  των Προέδρων Τοπικών Συμβουλίων   Στρογγυλοβουνίου  κυρίου Κώστα Ράπτη, Προδρόμου   κυρίου Διονυσίου Νικολέ  και του Δημοτικού Συμβούλου κυρίου Κώστα Λαϊνά, οι  οποίοι δεν ήταν συνεργάτες μου, αλλά πολιτικοί  μου  αντίπαλοι και  είχαν εκλεγεί  με άλλους συνδυασμούς.
       Όσο για την λάσπη που πετάτε  και για τον κύριο Σταύρου, θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά, παρά το  γεγονός  ότι καμιά  φορά τα  φέρνει  έτσι η ζωή και ύστερα από μια  παρεξήγηση  δεν  λέμε  καλημέρα  σήμερα, ο   κύριος  Σταύρου  έδωσε πολύ περισσότερα από  όσα πήρε.
       Έτσι  λοιπόν   για  τον καθαρισμό των 20  δεξαμενών  και πηγών του Δήμου τις  οποίες  καθάριζε  δύο   και τρείς φορές   το χρόνο,  έπαιρνε  καθαρά περίπου 6.000  ΕΥΡΩ, ενώ   για την   βοήθειά του   σε    ζημιές ύδρευσης, σε  πυρκαγιές  και σε άλλα  προβλήματα  ήταν σχεδόν καθημερινή, χωρίς να πάρει γι΄αυτά ούτε  ΕΥΡΩ. Λίγη  ντροπή λίγο  φιλότιμο  χάθηκαν.
        Υπάρχουν φωτογραφίες  που χειμώνα  καιρό   είναι πνιγμένος στην λάσπη (το πρόσωπό του δεν αναγνωρίζεται) και  πλένεται  με  κρύο νερό. 
     Αυτή του την προσφορά αναγνωρίζει και η σημερινή Δημοτική Αρχή, από την  οποία ο κύριος Σταύρου   λαμβάνει πολύ λιγότερα, από όσα προσφέρει
     Αντιληφθείτε λοιπόν δυστυχισμένα πλασματάκια,  ότι  εγώ  δεν λειτουργούσα  στον Δήμο  με   κολλητούς, αλλά  με υπεύθυνους  ανθρώπους μεταξύ   και  αυτών ο κύριος Σταύρου, οι οποίοι   πολλές  φορές χρειάστηκε  να    δουλεύουν ολόκληρη την νύχτα   για να μη λείψει ούτε  ώρα  νερό.  Δεν θα σας πω {σκασμός  λοιπόν}, μετά από τόσες αθλιότητες, θα σας  πω όμως   ότι σας λυπάμαι.
        Μόνο  οίκτο μου προκαλείται.  Σας  θυμίζω λίγες  αράδες   από τον ΟΝΟΡΕ ΝΤΕ ΜΠΑΛΖΑΚ: Υπάρχουν κάτι  δυστυχισμένα πλάσματα, που   σέρνουν ένα σωρό από σάρκες μέσα στον βούρκο  και  μου  προκαλούν ενστικτώδικα  τον δίχως όρια  οίκτο μου!!!!!!
        Όσο  για το πού πήγαν   τα  λεφτά  και  εάν έγιναν μεγάλα  έργα, θα  σας πω ότι την αξιοπρέπεια των Δημάρχων  και όσων διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα δεν την προστατεύουν  μόνο  τα δικαστήρια, αλλά  κυρίως η «πιάτσα», η οποία  «δίνει» τα λαμόγια, όταν κάνει την δουλειά  της.   Εμένα  η «πιάτσα» ούτε  με έδωσε  ούτε  θα  με δώσει, γιατί πολύ  απλά  δεν λέρωσα ποτέ τα χέρια μου.
       Εδώ θα επικαλεστώ την σοφία  της Κινέζικης ρήσης, μια εικόνα χίλιες   λέξεις. Έτσι  λοιπόν τα έργα  των φωτογραφιών   μιλάνε  και  για το πόσο μεγάλα είναι:
1)-Ύδρευση  Αστακού  από τον Άγιο  Δημήτριο.
2)-Λύκειο.
3)-Κλειστό  γυμναστήριο  στο  Γυμνάσιο.
4)-Δημαρχείο  και αίθουσα Πνευματικού Κέντρου.
5)-Βιολογικός
6)-Σφαγεία.
7)-Μόλος   μικρών σκαφών στο εσχατολάγκαδο.
8)-Νεοκλασικό (αλήθεια τώρα είναι χρήσιμο για Ειρηνοδικείο;). Για τις αθλητικές υποδομές  τα είπαμε.
9)-Είχε  δημοπρατηθεί  η  κατασκευή  του  δρόμου Κουβαρά –Αστακό και   με το ξεμπλοκάρισμα  του ΕΣΠΑ   ξεκινάει   η κατασκευή του.  
10)-Έχει   ενταχθεί  στο ΕΣΠΑ  η σύνδεση  του  Πλατυγιαλιού   και του  Αστακού  με  γέφυρα Γουριάς  και Ιόνια  Οδό.  Σε  αυτά  τα  οδικά  έργα, όπως   και   στους Διαδημοτικούς Δρόμους  Βασιλόπουλο – Βελά, Μαχαιρά –Μπαμπίνη, Πρόδρομος – Γουριώτισσα  και Αγράμπελα    υπήρξε  η  αρωγή του  τότε  Νομάρχη Θύμιου  Σώκου, που ανεξαρτήτως  του ότι  χώρισαν  οι πολιτικοί μας δρόμοι τον ευχαρίστησα δημόσια.  
        Αλήθεια   παλληκάρια μου  μήπως είστε   από  εκείνους, οι οποίοι όταν είχε μπει  ως θέμα  στην έκθεση των Πανελλήνιων εξετάσεων: Tι γνωρίζετε   για την  αρωγή και την ευδοκίμηση; είχατε γράψει 2   με άριστα  το δέκα; Γιατί τα  Ελληνικά  σας είναι  όπως  και ο πολιτικός σας λόγος χαμηλού επιπέδου. Οι φωτογραφίες με τους κόκκινους αριθμούς και γράμματα είναι τα τοπογραφικά σημεία της μελέτης.
        Και   επειδή θέλετε και το κερασάκι σας, θα σας το δώσω. Σήμερα    που  περνούσα στον δρόμο   κάτω από  την κεντρική δεξαμενή   του Αστακού  το   νερό  κατέβαινε  ρυάκι λόγω της   υπερχείλισης   της  δεξαμενής, γιατί  εδώ και   δύο  σχεδόν χρόνια   δεν λειτουργούν  οι  αυτοματισμοί, με αποτέλεσμα  υπέρογκη κατανάλωση ρεύματος  και φθορές στα μοτέρ και τις αντλίες. Πως   να  μείνουν  χρήματα.  Με  εμάς   δεν χανόταν ούτε σταγόνα νερό.  
       Σε  σας   παλληκάρια μου , οι  οποίοι   μου  δίνετε  και συμβουλές  να προσέχω  την δουλειά  μου, σας  λέω  καλό  ξημέρωμα γιατί  ζείτε  μέσα  στο  σκοτάδι . Στους ανθρώπους που αγωνίζονται   για την ζωή την αξιοπρέπεια   και την κοινωνική αλληλεγγύη  εύχομαι  ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  και   ο  Καινούργιος  Χρόνος  να είναι  πολύ καλύτερος  από τα  τελευταία  χρόνια.  

Αστακός  17/12/2012
Ευχαριστώ για την φιλοξενία
ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ
Dr  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΤΑΙΚΟΥ







  








Ο Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΕΙΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ


4 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΙΚΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ Η ΑΜΟΡΦΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΕΤΕ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΛΙΓΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΑΣ ΑΝΑΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.
    ΕΙΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ(ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΧΡΕΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.
    Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΚΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ.
    ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ, ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ, ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ISO ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ, ΑΥΤΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΛΑΙΝΑ-ΡΑΠΤΗ-ΝΙΚΟΛΕ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΣΑ ΕΦΟΣΟΝ ΣΑΣ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ,ΚΑΠΟΙΟ ΟΦΕΛΟΣ ΕΙΧΑΝ.
    ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΝΕΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΩΣΤΕ; ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΣ ΠΟΣΙΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΜΙΑΝΤΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΜΙΑΝΤΟΥ. ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΣΑΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΤΑΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΟΡΕΥΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΟΛΙΜΕΡΙΣ ΚΑΙ ΟΛΙΝΥΚΤΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΚΕΤΑΙ ΚΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ (ΜΠΑΜΠΙΝΗ -ΧΩΡΙΟ ΚΟΛΛΗΤΟΥ-ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΜΕ ΠΙΣΣΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΟΥΡΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΑΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΚΑΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΣ) ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΛΙ.
    ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΣΑΠΟΥΡΝΙΑΣ - ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΦΑΛΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ALLOU FAN PARK.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΘΙΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤ ΑΒΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΙΚΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΕΙ ΕΣΥ.
    ΔΕΝ ΑΡΧΙΖΩ ΤΙΣ ΡΗΤΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΙΗΜΑΤΑ.
    ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙς ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΑΡΙΕΤΑΙ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λεβέντη μου καμάρι μου που λες πως είσαι ξηρομερίτης μου χαρίζεις το ονοματάκι σου να σου απαντήσω ;όπως απαντάνε στο Ξηρόμερο, διαφορετικά όχι δε σου απαντώ αλλά δεν σε φτύνω εσένα και αυτούς που σε πληρώνουν.
    Παναγιώτης Στάϊκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΑΝ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ, ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΕΣΥ ΑΠ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΞΗΡΟΜΕΡΗΤΗΣ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο