Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Β. Μουρκούσης: Καταγγέλλει την εξαίρεση της Αλυζίας από τις Χριστουγεννιάτικες Γιορτές του δήμου Ξηρομέρου


       Με ανακοίνωση του, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου Βασίλης Μουρκούσης καταγγέλλει το ΝΠΔΔ του Δήμου Ξηρομέρου για την εξαίρεση της Δημοτικής ενότητας Αλυζίας από τις χριστουγεννιάτικες παιδικές Γιορτές.
       Επισημαίνει ότι είναι απαράδεκτος ο σχεδιασμός για τις  γιορτές  των Χριστουγέννων καθότι αποφάσισαν να γίνουν εκδηλώσεις στον Αστακό και στις Φυτείες, αγνοώντας παντελώς τα παιδιά της ενότητας  της  Αλυζίας και μάλιστα διερωτάται: «Φαίνεται για εσάς ότι οι μαθητές της Αλυζίας είναι «παιδιά ενός κατώτερου θεού»!!
      Κάνει επίσης λόγο ότι σε ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα παραστεί στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου…
Αναλυτικά: 
Ανακοίνωση Βασίλη Μουρκούση
       Σαν πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβούλιου και πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Αλυζίας, καταγγέλλω ως απαράδεκτο τον σχεδιασμό για τις  γιορτές  των Χριστουγέννων για τα παιδια του Ν.Π.Δ.Δ   του Δήμου Ξηρομέρου......


       Που με απόφαση της προέδρου κας Κωνσταντίνας Σαμαρά και του Διοικητικού Συμβούλιου  αποφάσισαν να γίνουν στον Αστακό και τις Φυτείες , αγνοώντας τα παιδιά της ενότητας  της  Αλυζίας.
       Φαίνεται για εσάς ότι οι μαθητές της Αλυζίας είναι «παιδιά ενός κατώτερου θεού»
          Σας συνιστώ να επανεξετάσετε και να αξιολογήσετε την κατάσταση προκειμενου να γίνει και στην Αλυζία εκδήλωση για τα παιδιά.
      Σε ένδειξη διαμαρτυρίας Δεν θα παραστώ στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.

Bασίλης Μουρκούσης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβούλιου Δήμου Ξηρομέρου

5 σχόλια:

  1. ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΒΑΣΙΛΑΚΗ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΗΡΩΑΣ. ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ <> ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ. ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η ΑΛΥΖΙΑ , ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ. Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ, ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ , Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ . ΛΥΠΑΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Η ΑΥΤΗΣ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΚΗΠΤΡΟΥ ΙΠΠΕΥΟΥΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΙΚΑΝΩΝ ΒΑΡΕΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.
    Η ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΟΜΩΣ ΒΑΣΙΛΗ ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ. ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΛΕΡΩΝΕΙ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου θα γινει, γιατι τετοιο μπερδεμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μουρκούσης Βασίλης25 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:53 μ.μ.

    Αγαπητό ΞηρόμεροNews περιμένω ακόμη τον ανώνυμο/η σχολιάστρια της 10:09 της 20 Δεκεμβρίου να βγάλει την κουκούλα του και να με πάρει να μιλήσουμε δια ζώσης όπως αναφέρει στο σχόλιο του για όλα τα ζητήματα ποθ αφορούν την Αλυζία γιατί πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι πολίτες πρέπει να έχουν το θάρρος να λένε επώνυμα τη γνώμη τους. Εμάς δε που πολιτευόμαστε είναι λογικό να μας κρίνετε όσο αυστηρά εσείς νομίζετε αλλά κι εμείς δικαιούμαστε να ξέρουμε σε ποιον απαντάμε. Όσο για το ύφος και τους μειωτικούς χαρακτηρισμούς αυτοί δείχνουν το ήθος και την ποιότητα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο