Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Δημιουργήθηκε Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος στον Αστακό


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
           Στην χθεσινή (5/12/2012) πρώτη γενική συνέλευση των μελών του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Αστακού ψηφίστηκε κατ΄ άρθρο και στο σύνολο της  η Ιδρυτική Καταστατική Πράξη, αποφασίστηκε η   δημιουργία Ναυτικού Ομίλου με έδρα τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας  και ορίστηκε η Προσωρινή Διοίκηση του Ομίλου.
      Το νομικό πρόσωπο συμβαδίζει με τις επιταγές του Ν.  2725/1999,  4049/2012  περί ερασιτεχνικής αθλητικής νομοθεσίας καθώς και του Α.Κ.  και  έχει  ως βασικό  σκοπό του  τη  διάδοση, την ανάπτυξη  και την  καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος γενικά και ιδιαίτερα του ναυταθλητισμού.  Παράλληλα συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της πόλης και του ευρύτερου Δήμου Ξηρομέρου  όπως και στη διάδοση της Ναυτικής Ιστορίας της περιοχής  του Δήμου μας  αλλά και της Ελλάδας στα μέλη του και στο ευρύτερο κοινό......



     Ο Ν.Α.Ο.ΑΣ.  γεννήθηκε ως μια ιδέα ανθρώπων  και φίλων  της Θάλασσας  και του Αθλητισμού, ιδέα που προϋπήρχε αλλά  μέχρι  και σήμερα δεν μπορούσε να  υλοποιηθεί. 
     Το κεφάλαιο του Ναυτικού Ομίλου  που θα επενδυθεί  για  την   λειτουργία  του  και  την δημιουργία εγκαταστάσεων  ορίστηκε από τα  ιδρυτικά μέλη στο αρχικό ποσό των 51.050 ευρώ και θα προέλθει  από  χορηγία  ,  τακτικές και έκτακτες εισφορές των μελών του. 
       Το ποσό εγγραφής  και τακτικής ετήσιας εισφοράς  μέλους ορίστηκε στο ποσό των πενήντα ευρώ (50 €),  δεδομένης της οικονομικής συγκυρίας αλλά και του κόστους  υλοποίησης  ενός τέτοιου εγχειρήματος. 
    Αποτελείται από 9μελές διοικητικό συμβούλιο, έχει ως όργανα του  την Ελεγκτική Επιτροπή  και το Πειθαρχικό Συμβούλιο  ενώ   στην  επίτευξη του σκοπού του συμβάλουν ως καταστατικά του όργανα  οι Έφοροι  Λιμένος, Αθλητικών Τμημάτων και Δημοσίων Σχέσεων.  Καθένας που συγκεντρώνει τις νόμιμες προϋποθέσεις έχει το δικαίωμα να εγγραφεί ως μέλος αθλητικού σωματείου.

Για την εγγραφή  και έκδοση Ταυτότητας Μέλους:
 Αίτηση, 3 πρόσφατες Φωτογραφίες, Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας, ΑΦΜ,  καταβολή τακτικής ετήσιας εισφοράς έτους 2013 & εγγραφής   50 €.  
    Με νέα  ανακοίνωση θα δοθούν στην δημοσιότητα τηλέφωνα επικοινωνίας.

Εκ της προσωρινής διοικήσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο