Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ευχαριστώ του Αίολου Αστακού στον Δήμο Ξηρομέρου


         Το Διοικητικό συμβούλιο του ΑΜΣ Αίολου Αστακού  εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον Δήμο Ξηρομέρου για την οικονομική ενίσχυση και την αντιδήμαρχο  Κωστούλα  Κουμανδράκη-Σαμαρά  που με δικές της ενέργειες βρέθηκε  λύση για τις μετακινήσεις της ομάδας Μπάσκετ στους εκτός έδρας αγώνες.

Αναλυτικά:
      Το Δ.Σ  του ΑΜΣ Αίολος Αστακού  ευχαριστεί την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξηρομέρου για την έγκριση και απόδοση στον σύλλογό μας οικονομικής ενίσχυσης από την τακτική επιχορήγηση του Δήμου προς τους Συλλόγους......



      Ιδιαιτέρως  ευχαριστεί την Κα  Αντιδήμαρχο  Κωστούλα  Κουμανδράκη-Σαμαρά  που με δικές της ενέργειες βρέθηκε  λύση στην ασφαλή μετακίνηση των αθλητών του σωματείου με λεωφορεία για τους εκτός έδρας αγώνες.

2 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ. ΜΑΟ- ΜΑΟ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Η Κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΙΡΕΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ? ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΟΥΣΑΜΕ ΟΜΩΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ Η Κ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΕΝΑΝ Η ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΒΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΝΕΞΟΔΑ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ. ΕΛΕΟΣ ΜΠΑΦΙΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάθε να διαβάζεις ποιούς ευχαριστεί ο Αίολος και μετά κάνε την κριτική σου .
    Για την επιχορήγηση το ευχαριστήριο απευθύνεται στο Δήμο Ξηρομέρου .
    Για την λύση στο πρόβλημα των μετακινήσεων ευχαριστεί την κα Αντιδήμαρχο διότι αυτή βρήκε τη λύση και όχι γιατί έδωσε δικά της χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο