Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Σε κακή μέρα ο Ηρακλής Αστακού έχασε με 2-0 από το Παναιτώλιο


           Σε κακή μέρα βρέθηκε ο Ηρακλής που τελικά έχασε στο Αγρίνιο από τον πολύ καλό Ολυμπιακό του Παναιτωλίου με 2-0.
      Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά και από τις δύο ομάδες, υπήρχαν δυνατές φάσεις κυρίως στο χώρο του κέντρου και πέρασε τουλάχιστο ένα μισάωρο χωρίς να σημειωθούν αξιόλογες φάσεις στα καρέ των ομάδων....


          Ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου όμως ήταν πιο συμπαγής στις γραμμές του με συνεχή αλληλοκάλυψη μεταξύ των παικτών του κι έτσι ύστερα από μια οργανωμένη επιθετική του προσπάθεια στο 31' του πρώτου ημιχρόνου ο Φραγκούλης των ερυθρόλευκων βρήκε χαλαρή την άμυνα του Ηρακλή και δε δίστασε να εκτελέσει σουτ το οποίο βρήκε το πλεχτό του Ηρακλή σημειώνοντας το 1-0.
        Έπειτα από τη φάση του γκολ οι παίκτες του Ηρακλή έδειξαν νευρικότητα και προσπάθησαν να πάρουν το "πάνω χέρι" χωρίς να καταφέρουν κάτι ιδιαίτερο. Στο 40' αντίκρισε την κίτρινη κάρτα ο Β.Λιβάνης ενώ στο 42' ήρθε η σειρά του Φραγκούλη του Παναιτωλίου να αντικρίσει την ίδια κάρτα.

        Το δεύτερο ημίχρονο πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες ο Ηρακλής και πίεζε μπροστά από τα καρέ του Παναιτωλίου αλλά και πάλι χωρίς αποτέλεσμα. 
    Εξακολουθούσε να πελαγοδρομεί με μεμονωμένες ενέργειες των επιθετικών του παικτών, χωρίς αλληλοκάλυψη και βοήθειες , οι οποίες ενέργειες ήταν εκ των προτέρων καταδικασμένες αφού ο Ολυμπιακός ήταν συμπαγής σε όλες τις γραμμές και κυρίως στην αμυντική του λειτουργία.
     Έτσι στο 63' σε μια επικίνδυνη φάση για τα καρέ του Ηρακλή Αστακού ο πολύ καλός Φραγκούλης έπιασε απίστευτη  κεφαλιά ανάμεσα από τους αμυντικούς του Ηρακλή κι έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Ν.Κουντούρη διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 υπέρ του Ολυμπιακού.
    Στο 65' αντίκρισε κίτρινη κάρτα ο Σαλμάς του Παναιτωλίου. Στο 77' ο Ολυμπιακός σε μια επικίνδυνη φάση για την εστία του Αστακού , έχασε μεγάλη ευκαιρία για γκολ.
        Ο Ηρακλής Αστακού παρά το γεγονός ότι έχανε με 2-0 δε τα παράτησε και ανέβασε στροφές το τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα φτάνοντας στο 86' να χάνει μοναδική ευκαιρία ο Θ. Κοτρότσος με δυνατό σουτ πάνω από τα καρέ του Ολυμπιακού.
    Μετά τη λήξη του αγώνα παίκτες και παράγοντες των δυο ομάδων αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές που έρχονται και για μια καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
   Η διαιτησία του Κέκκελου υπήρξε πολύ καλή και υποδειγματική.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ : (1) Κουντούρης Ν, (2) Κοτσίνης Σ, (3) Λιβάνης Π, (4) Αργύρης Α, (5) Λιβάνης Β, (6) Ταφάνι Ο, (7) Μπαρμπαρούσης Γ, (8) Μαλιγιάννης  Αθ, (9) Κοντοζήσης Μ, (10) Κοτρότσος Θ, (11) Κουντούρης Α. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (1) Μπαλάφας Κ, (2) Μπαλάφας Φ, (3) Μπρεσιάκας (4), Κουτσουβέλης, (5) Πανταζής, (6) Σαλμάς , (7) Μάκος, (8) Μάρκος, (9) Φραγκούλης , (10) Τσάτσος, (11) Σερμεντζέλης. 

ΑΛΛΑΓΕΣ: 
  Για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: στο 66' ο Σερμεντζέλης αντικαταστάθηκε από τον Τσιμπούκα,  στο 77’ ο  Μάκος από τον Ντζάλα και στο 78' ο Μάρκος  από τον Κρανιά.
   Για τον ΗΡΑΚΛΗ: στο 55’ ο Κοντοζήσης Μ. αντικαταστάθηκε από τον Κοτρότσος Γ. , στο ίδιο λεπτό ο Κουντούρης Ανδρέας από τον Μπαρμπαρούση Δ. και στο 79' ο  Αργύρης Α. από τον Χάνδρα Δ.

    Ο επόμενος αγώνας του Ηρακλή θα διεξαχθεί στο Αντίρριο με τον πρωτοπόρο Ατρόμητο Αντιρρίου στις 05/01/2013 και ώρα 15:00

Πηγή: http://www.hraklhsast.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο