Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Καλός και... άτυχος ο Ηρακλής Αστακού έφερε 1-1 με τον πρωτοπόρο Όμηρο


          Ο Ηρακλής παρατάχθηκε αμυντικά από την αρχή του αγώνα κλείνοντας όλους τους χώρους και καλύπτοντας όλες τις γραμμές του. 
     Ο Όμηρος είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά παρέμεινε ανούσιος κυρίως στο πρώτο ημίχρονο , χωρίς μεγάλες φάσεις κι ευκαιρίες.
    Ο γηπεδούχος πραγματοποίησε τουλάχιστον τρεις κλασσικές ευκαιρίες με τον ταχύτατο Θ. Κοτρότσο εντός κι εκτός περιοχής της εστίας του Ομήρου. 
      Στο 40’ περίπου δόθηκε πέναλτι υπέρ του Ηρακλή από τον διαιτητή Γκιάφη όταν σε μια δύσκολη φάση για την εστία του Ομήρου η μπάλα χτύπησε σε χέρι παίκτη των φιλοξενούμενων. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Π. Λιβάνης και σημείωσε το 1-0 δημιουργώντας έξαλλους πανηγυρισμούς σε παίκτες του Ηρακλή κι εξέδρα......



         Το β’ ημίχρονο ο Ηρακλής παρέμεινε στον αμυντικό του προσανατολισμό και στο 50’ περίπου σε μια από τις αντεπιθέσεις του ο Θ. Κοτρότσος σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έχασε μοναδική ευκαιρία για γκολ.
     Μόλις 5’ λεπτά αργότερα, στο 55’ περίπου σε στημένη φάση  ο Ρισάνος του Ομήρου με καταπληκτικό δυνατό σουτ έκανε το 1-1 αφού χτύπησε η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ηρακλή παρόλο που ο τερματοφύλακας Ν. Κουντούρης έκανε καταπληκτική εκτίναξη. 
       Η συνέχεια ήταν ένα ματς χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες ώσπου στο 88’ περίπου, ανετράπη ο Θ. Κοτρότσος στην μικρή περιοχή της εστίας του Ομήρου και ο διαιτητής Γκιάφης σφύριξε την εσχάτη των ποινών.
       Το πέναλτι χτύπησε και πάλι ο Π. Λιβάνης αλλά αστόχησε αφού ο τερματοφύλακας του Ομήρου έπεσε στην σωστή γωνία της εστίας του και αποσόβησε τον κίνδυνο της ήττας για την ομάδα του.

Η διαιτησία του Γκιάφη ήταν σε γενικές γραμμές καλή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΗΡΑΚΛΗΣ: (1) Κουντούρης Ν. , (2) Κοτσίνης Σ. , (3) Λιβάνης Π. , (4) Αργύρης Α. , (5) Tafani O. , (6) Γκάτσης Ι. , (7) Χάνδρας Ι. , (8) Κοτρότσος Θ., (9) Μαλιγιάννης Αθ. , (10) Μπαρμπαρούσης Γ., (11) Μπαρμπαρούσης Δ. 

ΟΜΗΡΟΣ: (1) Λιαπίκος Ι. , (2) Κοσσόβας Γ , (3) Τσιρώνης Χ, (4) Αλεξόπουλος Ν. , (5) Πασπαλιάρης Γ, (6) Κάκκος Χ, (7) Ρισάνος Γ, (8) Κάκκος Ξ, (9) Αποστολόπουλος Δ, (10) Τζιφοπανόπουλος Δ, (11) Σεραφίγκος Ι. 

ΑΛΛΑΓΕΣ: Για τον Ηρακλή: στο 83’ ο Χάνδρας Ι. αντικαταστάθηκε από τον Κοτρότσο Γ.

Για τον Όμηρο: στο 46’ ο Αλεξόπουλος Ν. αντικαταστάθηκε από τον Βαλτογιάννη Σ. και στο 80' ο ) Κοσσόβας Γ. από τον Ματσίκα Δ-Π.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο