Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Βίος και… πολιτεία ο 37χρονος που εξαπάτησε πολλούς στους Ξηρόμερο


    Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον 37χρονοαπότακτο αστυνομικό που εξαπάτησε πολλούς στους Ξηρόμερο τάζοντας επιδοτήσεις παρουσιαζόμενος ως υπάλληλος του υπουργείου Ανάπτυξης.

     Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το ιστορικό του απότακτου αστυνομικού ο οποίος συνελήφθη προ ημερών και κατηγορείται για απάτες σε βάρος αγροτών στην περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας.
     Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο λόγος που ο αστυνομικός εκδιώχτηκε από το Σώμα ήταν ο εξής: Το καλοκαίρι του 2010, εξακολουθούσε να υπηρετεί με διάθεση σε τμήμα της Κερατέας, όταν επιλήφθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, ο σκυλευτής ψυχών, αφαίρεσε από νεκρό επιβάτη το πορτοφόλι με όσα χρήματα είχε μέσα.....



      Δεν έφτανε μόνο αυτό, αλλά έκανε αναλήψεις χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό από ΑΤΜ, καθώς το θύμα είχε γραμμένο το ΡΙΝ της κάρτας σε σημείωμα μέσα στο πορτοφόλι.
        Ο 37χρονος από τις αρχές του 2012 άρχισε να εμφανίζεται σε αγρότες και κτηνοτρόφους της Αιτωλοακαρνανίας, κυρίως στις περιοχές του Μύτικα και του Αστακού και δηλώνοντας ως επαγγελματική ιδιότητα αυτή του υπαλλήλου του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, τους απέσπασε χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από 2000€ – 5000€.
      Τους έπειθε ότι θα καταφέρει να μεσολαβήσει με στόχο την ένταξή τους σε χρηματοδοτικά και επενδυτικά προγράμματα του υπουργείου. Μάλιστα τους έλεγε ότι από αυτά τα προγράμματα θα προκύψουν και επιδοτήσεις.

1 σχόλιο:

  1. Aυτή η ιστορία νομίζω ότι έχει δύο απατεώνες ο ένας είναι απατεώνας που προσπαθεί να ξεγελάσει κάποιους αγρότες και να τους αποσπάσει χρηματικά ποσά και ο άλλος είναι ο απατεώνας αγρότης που προσπαθεί με άνομο τρόπο να εισπράξει ποσά που δεν δικαιούται. κάποιος αγρότης που πληρεί όλες της νόμιμες προϋποθέσεις για να ενταχθεί σε κάποιο πρόγραμμα δεν υπάρχει λόγος να ζητήσει βοήθειά απο κανένα πλανόδιο σωτήρα-μεσάζοντα.. φτάνει με τα απαραίτητα έγγραφα που έχει να απευθυνθεί στην αρμόδια υπηρεσία ... είναι προφανές ότι ο λόγος που ήρθε σε επαφή με τον πρώτο απατεώνα είναι γιατί δια της νομίμου οδού δεν πληρούσε της προϋποθέσεις για τα όποια πρόγραμμα που θα του επέφεραν τα πολλαπλάσια κέδροι απο αυτά που έδωσε στον μεσάζοντα μαϊμού
    Ο δεύτερος λοιπόν απατεώνας της ιστορίας είναι ποιο επικίνδυνος γιατί το έγκλημα που κάνει το κάνει συνειδητά κατ εξακολούθηση
    καλά θα κάνει η αστυνομία και το ΣΔΟΕ να ασχοληθούν σε βάθος και με αυτούς που η απληστία τους και η πονηριά τους δεν έχουν όρια... και να δουν και το παρελθόν τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο