Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η Πάλαιρος επικράτησε με 4-1 της Κανδήλας

ΑΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ 
ΑΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ
ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ
      Η ομάδα του Α.Ο. Παλαίρου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' ερασιτεχνικής Αιτωλ/νίας για τον 3ο όμιλο φιλοξένησε την ομάδα του Α.Ο. Κανδήλας και βγήκε νικήτρια με σκορ 4-1......
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ....



      Βαθμολογική ανάσα για την ομάδα μας μιας και ξεκόλλησε από τις τελευταίες θέσεις, αλλά η μάχη συνεχίζεται διότι η κατηγορία είναι αρκετά ανταγωνιστική με δυνατές ομάδες.
       Το χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ο δυνατός άνεμος που δεν επέτρεψε στις δύο ομάδες να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

     Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα των φιλοξενούμενων είχε ευνοϊκό άνεμο και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, η οποία μετουσιώθηκε σε γκολ στο 25ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή. Ολιγωρία από τον τερματοφύλακα της Παλαίρου.
          Η Πάλαιρος είχε την ευκαιρία σε τετ α τετ με τον Κολοβό A. να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε. Φάσεις έγιναν εκατέρωθεν αλλά δεν καρποφόρησαν και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 0-1.

       Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Παλαίρου έχοντας τον άνεμο με το μέρος της και την πρωτοβουλία των κινήσεων άλλαξε τα πράγματα και κατάφερε την ανατροπή.    
       Η ισοφάριση ήρθε από το πρώτο κιόλας λεπτό της επανάληψης, με κοντινή κεφαλιά από τον Ζουμή Άκη. 
      Στο επόμενο 15λεπτο της συνάντησης ισορρόπησε το παιχνίδι και λίγο έλλειψε η ομάδα της Κανδήλας να προηγηθεί ξανά στο σκορ κερδίζοντας φάουλ ακριβώς στη γραμμή της μεγάλης περιοχής που δεν καρποφόρησε. 
     Στην φάση αυτή ο τερματοφύλακας της Παλαίρου είδε την  κίτρινη κάρτα, ενώ η ομάδα της Κανδήλας ζήτησε πέναλτι και αποβολή του τερματοφύλακα. Πρέπει να σημειώσουμε όμως ότι ο επόπτης γραμμών είχε υποδείξει οφσάιντ, γεγονός που δεν είδε ο διαιτητής.
           Από εκεί και στο εξής το ματς έγειρε εξολοκλήρου προς τους γηπεδούχους οι οποίοι στο 65ο λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ με 2-1 με κοντινή κεφαλιά από τον Κολοβό Αλέξανδρο. Το σκορ ίσως να έπαιρνε μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά λίγο ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, λίγο η αστοχία των γηπεδούχων δεν το επέτρεψαν. 
      Ωστόσο στο 80ο λεπτό ο νεοεισερχόμενος στον αγώνα Λίτος Αλέξανδρος στην πρώτη επαφή με την μπάλα με κοντινό πλασέ (οριζόντιο δοκάρι και μέσα) έγραψε το 3-1 μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς. Το τελικό 4-1 έγινε στο 89ο λεπτό και πάλι με τον Κολοβό Αλέξανδρο ο οποίος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα και με ψηλοκρεμαστό σουτ έδωσε το φινάλε.
      Πολύ καλή η διαιτησία (με την εξαίρεση της επίμαχης φάσης η οποία δεν πιστεύουμε ότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα).










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο