Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


ΧΡΥΣΗ   ΑΥΓΗ   ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

‘‘ΣΥΣΚΕΨΗ  ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ’’
            Σύμφωνα με πληροφορίες που λάβαμε, την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012 έγινε σύσκεψη στην παλαιά αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Αγρίνιο όπου μετείχαν κάποιοι τοπικοί φορείς, μέλη των Συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ  (βλέπε ‘’Ανεξάρτητη Μακεδονία-Θράκη’’ κλπ), αλλά και μέλη των συντρόφων τους αντιεξουσιαστών, οι οποίοι αναλόγως των περιστάσεων συσκέπτονται και με την εξουσία......

 
         Η συζήτηση φυσικά δεν είχε να κάνει με τα χρόνια προβλήματα του τόπου (ποιος άλλωστε νοιάζεται γι’ αυτά, μιας και στην περιοχή μας όλα δουλεύουν σαν Ελβετικό ρολόι), αλλά ούτε και με την μοντέρνα εξαθλίωση των συμπολιτών μας, και της τοπικής αγοράς που πνέει τα λοίσθια. 
    Το ‘’Μέγα Θέμα’’ της συζήτησης ήταν η ‘’σύγχρονη μάστιγα’’ του Ελληνικού λαού που λέγεται τι άλλο, …Χρυσή Αυγή, και με τα ‘’Τάγματα Εφόδου’’ των συνιστωσών αποφάσισαν-ως φαίνεται-, να κάνουν  περίεργες παρεμβάσεις-εκδηλώσεις και ιστοσελίδες, εν όψει-όπως λένε- της Εθνικής εορτής της 28 Οκτωβρίου, όπου σύσσωμος ο Ελληνικός λαός υψώνει την γαλανόλευκη, την οποία όμως οι ίδιοι λοιδορούν ως ρατσιστικό δήθεν σύμβολο, και ενίοτε καίνε !
      Εφόσον κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών συνιστωσών δίνετε και φανερά πλέον την πολιτική σας κάλυψη στα αναρχικά και παρακρατικά στοιχεία, φέρετε εξ ολοκλήρου  και την ευθύνη για ότι συμβεί.
      Εμείς ως Χρυσή Αυγή, αυτό που μπορούμε να πούμε για την ‘’σύσκεψη των antiεξουσιαστών της antifaσιστικής antiπολίτευσης’’  είναι ότι, μάταια πλέον προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να απαρνηθεί την Χρυσή Ευκαιρία που του δίνεται για να απαλλαχτεί από τους κλέφτες και τους ψεύτες της λεγόμενης μεταπολίτευσης.
     Η απάντηση στον φασισμό σας είναι υπόθεση όλης της Ελληνικής κοινωνίας, η οποία, ημέρα με την ημέρα τάσσεται στο πλευρό της μοναδικής αληθινής φωνής που λέγεται Χρυσή Αυγή.
      Σεβαστείτε την ψήφο του Ελληνικού λαού κύριοι, το λέει η Δημοκρατία σας.    

Αγρίνιο 17/09/2012                              
ΓΡΑΦΕΙΟ  ΤΥΠΟΥ  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο