Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακάλεσε την αίτηση παραίτησής του ο Φώτης Λιβάνης


        Με ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου και αναπληρωτής Δημάρχου, Φώτης Λιβάνης, γνωστοποίησε την ανάκληση της αίτησης παραίτησης ,που είχε υποβάλει για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.
     Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωσή του Φώτη Λιβάνη:



ΘΕΜΑ: «Ανάκληση Παραίτησης»

    Εγώ ο Φώτιος Π. Λιβάνης, Αντιδήμαρχος και Αναπληρωτής Δήμαρχος  ανακαλώ την αίτηση παραιτήσεως μου  σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. έγγραφο παραίτησης μου  13907/06-09-2012  και  ύστερα από συζήτηση μου με το Δήμαρχο και ζητώ να επανέλθω για να ασκήσω τα καθήκοντα μου τόσο ως Αναπληρωτής Δήμαρχος  όσο και σαν Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής .

Φώτιος Π. Λιβάνης 

10 σχόλια:

  1. Αξιος ! Αξιος! Αξιος !.....
    ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ Γ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥΤΑΝΙΕΣ ΚΙ ΑΡΜΑΘΕΣ ΣΥΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι εγιναν κυριε ΦΩΤΗ οι προσωπικοι και επαγγελματικοι λογοι;σε λιγες ωρες λυθηκαν και ανακαλεσες η ηταν χιλιαδες τα τηλεφωνα των δημοτων που σου ελεγαν μεινε ΦΩΤΗ;Μηπως ο Δημαρχος σε επεισε με τον γνωστο τροπο που τοσα χρονα εφαρμοζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού δε σε έπαιρνε Φώτη μου τι στο καλό την υπέβαλες την παραίτηση; Για να γίνεις πιό πολύ ρόμπα; Άντε και στου Γαζέτα τώρα πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΝΤΙΝΑ?
    ΠΟΛΛΗ ΔΙΑΣΗΜΟΤΗΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΦΩΤΗΣ!
    Α ΡΕ ΦΩΤΗ ΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΛΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ΑΡΕ ΠΑΛΙΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΦΩΤΗ ΠΟΣΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΑΚΟΜΑ;ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ:ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΦΟΥΡΝΟΣ ΑΠΟ ΓΑΝΕΣ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φώτη κωλοτουμπα έκανες αρλουμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσυ και κάτι άλλοι αντιδήμαρχοι είστε μαθημένοι να ανεβοκατεβενεται τα σκαλιά του δημαρχείου και με ένα πρόσταγμα του αφεντικού σας να γυριζεται πίσω σαν σκυλακια. Δυστυχώς φανηκατε κατώτερος των περιστάσεων και κάνατε ρεζίλι όλους αυτούς που σας ψήφισαν. Αν είχατε έστω και λίγο φιλότιμο θα έπρεπε να καθισετε σπιτι σας με τον πλακόστρωτο δρόμο που είναι το πρώτο και ισως το τελευταίο ολοκληρωμένο έργο αυτή την στιγμή στον δήμο. Έτσι είναι όμως, αυτά να τα δουν αυτοί που σας ψήφισαν και να σας στείλουν στο σπιτι σας την επόμενη φορά που θα τολμησετε να ξαναασχολειθειτε με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι έγινε ρε παιδιά; Ανακάλεσε και ο Λύτρας από την Αλυζία; Πάντως αυτό το Φώτη κωλοτούμπα πολύ μου άρεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΣΣΣΤ΄ Ο κ. ΛΥΤΡΑΣ , ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ , ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΗΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ . ΛΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 8% ( πρόσφατες δημοσκοπήσεις );

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο