Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή Γυναικών Επιχειρηματιών σε εμπορική έκθεση στην Πάτρα


   Η Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης, προτίθεται να διοργανώσει μία 2ημερη εμπορική έκθεση Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και συγκεκριμένα την Παρασκευή 26/10/2012 έως το Σάββατο 27/10/2012, στα πλαίσια του έργου EMMA «Μεθοδολογία Βοήθειας Επιχειρηματικότητας στη Μεσόγειο» στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος MED.
    Η διοργάνωση της Εμπορικής έκθεσης θα αποτελέσει ένα μεγάλο δημόσιο γεγονός, όπου ουσιαστικά θα γίνει προσπάθεια να εκθέσουν την δουλειά τους σε δημόσιο χώρο γυναίκες επιχειρηματίες στο ευρύ κοινό, να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους, να ενημερωθούν και να τονωθεί η εξωστρέφεια τους.....



      Η δράση αυτή θα συμπεριλαμβάνει επίσης μία ημερίδα, όπου θα συζητηθεί θεματολογία σχετική με την επιχειρηματικότητα, καθώς και μία βίντεο-σύσκεψη, κατά την οποία οι συμμετέχοντες γυναίκες επιχειρηματίες θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με αντίστοιχες γυναίκες επιχειρηματίες από Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα και Πορτογαλία, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων αλλά και την περίπτωση επαγγελματικών συνεργασιών.
      Οι γυναίκες επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να διακρίνονται από την πρωτοτυπία της επιχειρηματικής τους δράσης και την επιτυχία τους στον επιχειρηματικό τους κλάδο.
       Η συμμετοχή των γυναικών επιχειρηματιών στην έκθεση είναι δωρεάν, και η επιλογή θα πραγματοποιηθεί, μέσω του ερωτηματολογίου της αίτησης συμμετοχής.
      «Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για το ενδεχόμενο τυχόν ενδιαφέροντός σας για συμμετοχή στην έκθεση, συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής, την οποία μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία καθώς και το site (www.nea.gr) της ΝΕΑ και να αποστείλετε μέσω e-mail, fax, ταχυδρομικά ή κατ’ιδίαν, στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: Δημητρίου Υψηλάντου 8 & Μαιζώνος, Τ.Κ. 26222, Πάτρα
Τηλ: 2610-316242, 318224, 311872, 346880, 346881, Fax: 2610-317877», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιχείρησης Ανάπτυξης. 
E-mail:  nea@nea.gr  και vagenas@nea.gr

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος της Ν.Ε.Α.
Γεώργιος Αθανασόπουλος
Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Δ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο