Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Κρέμασαν σκυλί στη Μανάγουλη Δωρίδας


     Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο δημοτικό διαμέρισμα της Μανάγουλης Δωρίδας.
    Άγνωστος δράστης επωφελούμενος του σκοταδιού, πλησίασε την περίφραξη της ιδιοκτησίας του Γιώργου Αντωνόπουλου, έκοψε το σύρμα, και μπήκε στο οικόπεδο στο οποίο υπάρχει το σπίτι του. Εκεί ο άγνωστος άρπαξε το σκυλί που είχε ο ιδιοκτήτης και το κρέμασε από ένα δέντρο.....

 
     Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού επιστρέφοντας στο σπίτι του είδε το αποτρόπαιο θέαμα. Μετά το αρχικό σοκ ενημέρωσε το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου άνδρες του οποίου έφθασαν στο σημείο και αντίκρισαν την εικόνα του κρεμασμένου σκυλιού. 
      Ο κ. Αντωνόπουλος σημείωσε στην τηλεόραση του Lepanto ότι ουδέποτε είχε αντιδικία με κάποιον γείτονα ενώ το σκυλί δεν προκαλούσε πρόβλημα σε κανέναν αφού βρισκόταν συνέχεια εντός του περιφραγμένου χώρου.
      Φαίνεται ότι κάποιος γνώριζε καλά την περιοχή και μάλιστα ήξερε πως ο ιδιοκτήτης του σκυλιού θα απουσιάζει την χρονική στιγμή. 

       Το σκοινί με το οποίο κρέμασε το άτυχο ζώο, ο δράστης το είχε φέρει μαζί του. Μάλιστα ο ίδιος θέλοντας να μάθει περισσότερα για το δυσάρεστο αυτό συμβάν απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να τον ενημερώσει άμεσα ενώ δίνει και αμοιβή. 

Καρέλης Σωτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο